|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές από τα εργαλία...
Κομπρεσεράκι... ![]() ![]() Ηλεκτροκόλληση... ![]() ![]() ...και λοιπά εργαλεία ![]() ![]() ![]() Η κατασκευή διήρκησε μέχρι τις 14:45,4 ώρες και 1 τέταρτο...Τράβηξα μόνο 53φωτό απόλα τα στάδια της κατασκευής και αυτό γιατί η μπαταρία ήταν πολύ χαμηλή μετά τις 2 πρώτες ώρες και επειδή δεν είχα άλλες άνοιγα τη μηχανή μόνο για 2-3γρήγορες φωτό και την έκλεινα...Ευτυχώς άντεξε και τέλειωσε 1λεπτό πριν φύγουν,οπότε και δεν έχασα τίποτα... ![]() Περισσότερες φωτό αργότερα γιατί είναι πολλές και όλες θέλουν σμίκρυνση για να ανέβουν...Οπότε δείτε αυτές και...θα έρθουν και οι άλλες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατασκευή του σιδερένιου σκελετού της βάσης:
Αρχικά γώνιασμα και κόλλημα κοιλοδοκών στο πάνω τελάρο της βάσης... ![]() Η βάση χωρίς το κάτω τελάρο... ![]() Κόλλημα του κάτω τελάρου...Δεν ταίριαζε και απόλυτα και χρειάστηκαν σφιγκτήρες για να το φέρουν σωστά για το κόλλημα...(ο ένας σφιγκτήρα από αυτούς κάηκε και βρώμαγε ο τόπος μετά... ![]() ![]() Αλφάδιασμα βάσης και ρύθμιση μήκους ποδιών... ![]() Ακολούθησε τρόχισμα εννώσεων και πέρασμά τους με μίνιο... ![]() Ο σκελετός της βάσης έτοιμος...Στη φωτό έχει ήδη απλωθεί το πλαστικό πάτωμα που μπαίνει κάτω από το ενυδρείο για προφύλαξη του πάτου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς το δέχτηκες Κωνσταντίνε..!!!
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Περιμένουμε συνέχεια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο
![]() Αυτό ήθελα και εγώ,να είμαι παρόν στο στήσιμο ![]() ![]() ![]() Οι φωτό ανέβηκαν όλες και αρχίζω συνεχίζω λοιπόν τη παρουσίαση: Και τώρα το κομμάτι που όλοι περιμένατε πιστεύω:Κατασκευή της κύριας δεξαμενής!!! Ο πάτος τοποθετήθηκε στο προστατευτικό πλαστικό... ![]() ...και στη συνέχεια τον σήκωσαν από τη μια μεριά για να γράψουν με σιλικόνη στο πλαστικό την ημερομηνία κατασκευής καθώς και το σήμα κατατεθέν της εταιρίας(το Α)... ![]() ![]() Τότε ακούμπησαν και πάλι το τζάμι στο πλαστικό...Στη φωτό φαίνεται η ημερομηνία και το λογότυπο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για το κόλλημα του ενυδρείου χρησιμοποιήθηκε οικολογική σιλικόνη με εγγύηση για υψηλέν πιέσεις...Για περισσότερες πληροφορίες,στείλτε pm
![]() Και έτοιμο το ενυδρείο... ![]() ![]() Μπήκαν σφιγγτήρες για να κρατάνε τα γυαλιά σφικτά μεταξύ τους... ![]() ...καθώς και ταινία στο πάνω μέρος... ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 02-07-07 στις 16:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Να και η πρώτη κόντρα...
![]() Μπήκε και η δεύτερη... ![]() ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 02-07-07 στις 16:57 |
|
||||
|
||||
![]()
Η σιλικόνη καθαριζόταν απ'όλες τις ενώσεις με το που γίνονταν αυτές,με ένα κομμάτι πλαστικό βουτηγμένο σε σαπουνόνερο για να μην κολλάει η σιλικόνη πάνω του...
Η δεξαμενή όπως είναι τώρα... ![]() ![]() ![]() ...και όπως θα είναι για άλλες 10 μέρες δυστυχώς... ![]() Τουλάχιστον τώρα έχω κάτι να βλέπω και να κάνω σχέδια για την διακόσμηση και την κατόικησή της... ![]() ![]() Παρεπιπτόντως,τα γυαλιά πλύθηκαν και στεγνώθηκαν πολύ καλά πρωτού κολληθούν... Ελπίζω να σας άρεσε!!! ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 02-07-07 στις 17:01 |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτο ειναι απλο.. Γιατι δεν το φτιαξες μονος σου ?
![]() ![]() Κατω κοντρες δεν θα μπουν? Το τζαμι ειναι 12ρι αν δεν με απατα ο ματης μου ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Aπίστευτο είναι!!!! Μπράβο σου!Θέλω και εγώ!!!! Πιστεύω όμως πως για τα επόμενα 10 χρόνια δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε χαρούλες τώρα..........
![]() ![]() ![]() Είδα οτι κόλλησε τα πλαινά στο σόκορο και οχι πάνω στον πάτο............ Επίσης δεν έχει ηλεκτρονική ηλεκτροκόληση αλλά παλαιού τύπου. ![]() ![]() Και κάποιες ενστάσεις... Δεν κολλάμε με ηλεκτροκολληση χωρίς γυαλιά ούτε απ ευθείας πάνω στο έτοιμο δάπεδο.Θα έγινε το μάρμαρο χάλια............
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει ευκαιρο κανα πλανο για το aquascape?
950+ λιτρα ειναι αυτα,πως 8α το γεμισεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |