|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η πατεντα σου και γενικα το συνολο
![]() παντως νομιζω οτι τα 12watt αυτης της λαμπας ειναι πολλα για 15λιτρα εχεις σχεδον 1watt/litro βεβαια αμα μπει και φακη που ειπες θα κοψει το πολυ φως και νομιζω οτι οι συγκεκριμενες λαμπες δεν βοηθανε πολυ τα φυτα...α και το κερατοφυλλο αμα βαζεις excel θα τα παιξει!βεβαια εχουμε καιρο απο τωρα γιαυτα αλλα μιας και το γραψες ![]() παντως αφου εχεις ορεξη για πατεντα αποτι καταλαβα φτιαχτου αργοτερα ενα ξυλινο καπακι βαλε και μια μικρη τ8 8w -νομιζω χωραει να αποφυγεις και αλγες-μεσα και το ledaki μεχρι και ανεμηστηρακι για το καλοκαιρι μπορεις να βαλεις!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το γιατί δεν το ξέρω Τολι αλλά και εγώ την πάτησα προ καιρού πριν βάλω μπουκαλα που έβαζα διπλή δοση για την άλγη η άλγη έφυγε μαζι με το κερατοφυλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε υπερδοσολογία το έχω παρατηρήσει και εγώ! Όχι να εξαφανίζεται αλλά να μειώνετε πολύ και να αδυνατίσει! Με την κανονική δοσολογία όμως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμ... επειδή την έχω πατήσει με άλγες όταν δεν ήταν φυτεμένο δεν θα μπαίνει ούτε καν η συνιστώμενη ποσότητα flourish και flourish excel.
Επίσης τα φυτά θα μπουν σταδιάκά οπότε θα δω πως θα αντιδράσουν και αυτά και τι απαιτήσεις θα έχουν... Όσο για την λάμπα το ξέρω ότι είναι πολλά τα Watt αλλά δεν έχει την ένταση και την φωτεινότητα μιας T5 ή T8 οπότε με φυτά λίγων απαιτήσεων θα είμαι εντάξει και δεν νομίζω να αναπτυχθεί άλγη...
|
||||
|
||||
![]()
και μενα μου εκαψε μια ολοκληρη αποικια απο κερατοφυλλο σε κανονικη δοσολογια...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν..
Έχουμε και λέμε.. 1)Αν και το στρώσιμο με μπόλιασμα μόνο νερό άργησε ήρθε δυναμικό.. Σήμερα μέτρησα NO2=5 και επιτέλους έπεσε λίγο η αμμωνία που είχε πάει πάνω από 5 στο 5. Ανέβηκαν και άλλο τα νιτρικά άρα πάμε καλά έτσι δεν είναι?? 2)Μαζί με την ανούμπια που έβαλα χύμα στο ενυδρείο πρέπει να έχω τώρα και 2-3 απειρομικρά σαλιγκαράκια.. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να έχω σαλιγκάρια (τα οποία θέλω να κρατήσω σε μικρό αριθμό).. Ομως είμαι πάνω στο στρώσιμο και οι συνθήκες με τόση αμμωνία δεν είναι και ιδανικές. Τους πέταξα και τροφή να μη μου φάνε το φυτό..Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό..Ελπίζω ότι λόγω συνθηκών δεν θα ταλαιπωρηθούν πολύ έτσι δεν είναι??
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
φωτο απο μερικους απ'τους μονομαχους μου | Mariel | Bettas | 9 | 25-03-05 16:55 |
Γιατί η μονομαχίνα μου ορμάει σε όποιον αρσενικό βάλω; | maria-paok | Bettas | 10 | 29-11-04 02:44 |