|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες οτι μπορουσες..
Ουτως η αλλως ηταν ηδη παρα πολυ δυσκολο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι που το έχασες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κριμα που το εχασες αν και εκανες τα παντα........και εγω τραβαω τα ιδια με ενα απο τα δυο στερμπαι......ειναι πολυ χαλια και μαλλον απο fin rot....μια ανακαμπτει μια χειροτερα βγαινει ενα πτερυγιο χαλαει ενα αλλο.....
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε αυτό που είπα και στον jstiva και θα σου φτιάξει γρήγορα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατά την μονοετή εμπειρία μου με το χόμπυ του ενυδρείου αυτό ήταν το τρίτο ψάρι που χάνω.... με παρόμοιο τρόπο.
Και τις 3 φορές χρησιμοποίησα τα ίδια φάρμακα της sera και βέβαια δεν μπήκα ποτέ μέχρι τώρα σε σκέψεις για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας... Ομως τούτη την φορά υπάρχουν κάποια στοιχεία που με έκαναν να αναρωτηθώ. Αφού αφαίρεσα με μπατονέτα και betadine το "μούσι" του γατόψαρου και αυτό παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, σε δύο ημέρες το ΄"μούσι" άρχισε να επανεμφανίζεται και το ψάρι τελείωσε. Το προφανές συμπέρασμα είναι ότι το φάρμακο (το οποίο σημειωτέον χρησιμοποίησα σχεδόν στη διπλή δόση από την συνιστώμενη γιατί "μυρίστικα" τα "σκούρα"...) όχι μόνο δεν βοήθησε στην θεραπεία αλλά ούτε καν εμπόδισε την εκ νέου ανάπτυξη των μικροοργανισμων που προκάλεσαν το προβλημα... Φίλε Κώστα ήδη προμηθεύτηκα melafix και ήδη είμαι έτοιμος για την επόμενη -απευκτέα - φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Το melafix προσωπικά πιστεύω οτι δεν θα φτάσει! Σε παρόμοιες περιπτώσεις έλυσα το προβλημά μου με fungus cure API. με την προτεινόμενη δοσολογία.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον Μανώλη. Τα Melafix και Pimafix ειναι σχεδόν ομοιοπαθητικά φάρμακα. Σε σοβαρότερες καταστάσεις θέλει αντιβίωση που είναι πιο δραστική οπως π.χ φουράνια (aqua furan, bactopur direct etc).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Corydoras aenaus … να πώς να σας κάνουν αυγά. | Lsourtzo | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-06 11:01 |
χωρίς Φως | Θανάσης | Φωτισμός | 9 | 19-07-06 15:42 |
πως ξεχωρίζουμε aenaus albino, paleatus albino | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 28-03-06 23:04 |
Κομμένα μουστάκια σε κόρυς | filoxenos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 23-01-06 19:41 |
Κομμένα μουστάκια στα Corydoras | test | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 26-12-02 04:47 |