|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Αυτο με αρεσε πολύ γιατι ήταν και από την πατρίδα μου....ασό κιλκις!!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarcastic : 31-05-07 στις 11:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατι για τα περισσοτερα ψαρια (γλυκου νερου) πρεπει να θεωρειται φαρμακο και δεν χορηγειται προληπτικα, χωρις να υπαρχει κανενας λογος....
Σε συγκεκριμενες περιπτωσεις, οπως το ick η μεθοδος δουλευει παντα, με ελαχιστες παρενεργειες στο ενυδρειο. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=netblues;179153]Το αλατι για τα περισσοτερα ψαρια (γλυκου νερου) πρεπει να θεωρειται φαρμακο και δεν χορηγειται προληπτικα, χωρις να υπαρχει κανενας λογος....quote]
Η προληπτική χρήση του αλατιου είναι ένα θέμα για πολλες συζητήσεις... Σε κάποια είδη γλυκού νερού (γκαμπι, χρυσόψαρα κλπ ) νομίζω βοηθαεί αρκετά!!! ρίξε και μια ματιά στις συμβουλές του φίλου george... http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../goldfish2.htm |
|
||||
|
||||
![]()
guppy (Poecilia reticulata) προφερεται γκαπυ, χωρις μ) για την δικη μου αισθητικη.
Το θεμα μας ειναι η θεραπευτικη αξια του αλατιου, και οχι καποια συγκεκριμενα ειδη που προερχονται απο περιβαλλοντα που εχουν αλατι και γενικοτερα σκληρα νερά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(απόσπασμα απο το παραπάνω link) "Η προσθήκη αλατιού για ενυδρειακή χρήση (όχι αλάτι για ενυδρεία αλμυρού νερού) ή χοντρού τυροκομικού αλατιού χωρίς πρόσθετα ροής , στο νερό του ενυδρείου μας απελευθερώνει ηλεκτρολύτες και συμβάλει στην προφύλαξη των ψαριών από ασθένειες και στην καλύτερη υγεία τους" Δεν είναι πανάκϊα αλλα θα συμφωνήσω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
τι φυτό είναι αυτό ? | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 09-03-06 20:49 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |