|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις , τοποθετησεις στο θεμα μου.... Εχω μια μικρη εμπειρια στο γλυκο νερο εχω αυτην την στιγμη ενα ενυδρειο 200λιτ. με δισκακια που μου κανουν συντροφια 1,5χρονο τωρα και γιαυτο εφτιαχνα το καινουργιο ενυδρειο αλλα δυστυχως αμα δεις ωραια στημενο θαλασσινο μπαινεις σε πολλες σκεψεις....
![]() ![]() γιαυτο και σας ρωταω και πανω κατω τις τιμες και τον εξοπλισμο του για να δω αν μπορω να το στησω.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα τζάμια θα πρέπει να στοιχίζουν γύρω στο 500 άρι με 700 άρι το πολύ, αν θυμάμαι καλά από τα δικά μου (το έφτιαξα μόνος μου). Ίσως και λιγότερα αναλόγως την πηγή. Νομίζω οτι θα πρέπει να κάνεις μεγαλύτερη έρευνα αγοράς. Μια τιμή γύρω στα 1500 ακούγεται πολύ καλύτερα, αλλά δεν είμαι και κατασκευαστής.... ![]() Ξέρω ότι ενυδρεία φτιάχουν οι... Nidal, Ωκεανός, Αντωνακάκης. Πήρες προσφορές από εκεί?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και λιγο off topic, reef + γαμος....
Το σκεφτηκες καλα? Μαχητης στην παλαιστινη μου ακουγεται ευκολοτερο... (ειδικοτερα για το δευτερο μερος....) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτον οι θαλασσινοί είμαστε σκληρά καρύδια....
![]() Δεύτερον δεν θέλει reef αλλά fish only με βράχο. Να πω όμως και κάτι άλλο. Αυτό με τα 200Kg/τετρ.μέτρο δεν είναι κάπως λίγο? Κανονικά δεν πρέπει να αντέχει παραπάνω?
|
|||
|
|||
![]()
Aς τα να πανε παιδες.... τωρα με τον γαμο εχω την ευκαιρια να κανω την επανασταση μου μετα... μεσα το κεφαλι!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() που πανω κατω το ηξερα αυτο.... τι να πω ... σημερα ειμαι αισιοδοξος πιστευω πως ισως καταφερο να μπω στις τροπικες θαλασσες....... Υ.Γ. λιγο θετικη ενεργεια θελω , διαβασμα και πολλα ευροοοοοοο!!!!!!! ![]() ![]() www.wetwebmedia.com www.reefcental.com www.reefs.org (Δεν τα χω τσεκαρη ακομα αν ειναι κατι ασχετο ,μην βαρατε....) ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις σκεφτει την περιπτωση λιστας γαμου σε ενυδρειακο πετσοπ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aυτο που ειπες για την λιστα γαμου σε petshop ομολογω πως δεν ειναι και ασχημη ιδεα....... αντιθετος θα ελεγα..
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το ενυδρειο σου ειναι μεγαλο μην κοιταξεις μονο τιμη αλλα και ποιος θα στο φτιαξει.Δεν ειναι πολλοι στην Ελλαδα που κανουν εγγυημενες δουλειες.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας παρακαλω.. | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-02-07 18:35 |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |
Λιγο τα φωτα σας παρακαλω | AlexanderTheGr | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 14-10-06 12:12 |
Τα φωτα σας παρακαλω! | stratosgeo | Ζωοτόκα | 18 | 05-02-05 18:53 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |