|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω αρκετά νεογέννητα μέσα στο ενυδρείο, οπότε ανησυχώ!!!!
Από ψάρια έχω δύο ζευγάρια Guppies, ένα ζευγάρι μονομάχους και δύο ζευγάρια πλάτυ. Έχει γεννήσει πρόσφατα το ένα Guppy και η ξιφοφορίνα, και περιμένω και το ένα πλάτυ. Δύσκολα τα πράγματα!! Λέτε αν τους κάτσει να τις φάνε τις λιβελούλες??? |
|
||||
|
||||
![]()
Λιβελουλα μικρη σα σκουλικακι ειχε ξεσκισει μια γκαπινα μου!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποτε δεν συνδιαζουμε πλατυ με ξιφοφορους γιατι μπορει να ζευγαρωσουν μεταξυ τους και να βγουν υβριδια, κατι που δεν θέλουμε. και τελος η αναλογια αρσενικων θυληκών για τα ζωοτοκα είναι 1 (αρ.) και 3 (θυλ) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ήθελα να πω ξιφοφόρους!! ![]() Δεν έχω μονομάχους στο μεγάλο ενυδρείο. Έχω έναν σε ένα δεκάλιτρο και είναι βασιλιάς. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μα γιατί ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-04-07 11:27 |
τι είναι αυτό.. | soulmate | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 09-12-04 16:13 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |
Gourami (Τι είναι αυτό?) | jpatou | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 25-05-04 01:39 |