|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() και τα ψαράκια σου εκεί που θα έχουν αρχίσει να συνέρχονται ... θα τα ξανά στρεσάρεις πάλι ... γενικά εγώ διαφωνώ με τις 100% αλλαγές ... πολλά μπορεί να επηρεάσουν το ενυδρείο σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή νερού ... από το να μην έχει προλάβει ακόμα να επιδράσει το αντιχλώριο και να καταστρέψεις τελείως την βιολογία σου ... μέχρι το στρες που προκαλείς στα ψάρια και πιθανή εμφάνιση ick... νομίζω ότι το όριο πρέπει να είναι το 60% και αυτό σε εξαιρετικές περιπτώσεις ... εμμένω στις οδηγίες που σου είχα δώσει παραπάνω ... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 23-05-07 στις 13:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |