|
|
|||
|
|||
![]()
οποτε τι κανω? επιστρεφω το ενα?
ποιο ομως? αυτο με τα πιο αχνα χρωματα ετσι? το αρσενικο να φροντισω να ειναι λιγο πιο μεγαλο μηπως μην βγει η αλλη επιθετικη? κριμα παντος κριμα το ειχα αγαπησει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να επιστρέψεις όποιο από τα δύο αποφασίσεις (εγώ θα κρατούσα την πιο δυνατή) και να επιλέξεις ένα ψάρι που να έχει ουρά με σχήμα ρόμβου και σημάδια πάνω της σε σχήμα αυγών (egg spots).
|
|
||||
|
||||
![]()
George,εγω ξερω τα αρσενικα δεν εχουν τοσο χρωμα,δεν εχουν ροζ κοιλια και η ριγα τους ειναι πιο ξεθωρη.Δεν ισχυει?
|
||||
|
||||
![]()
ισχυει οτι ισχυει σε ολες τις κιχλιδες,δηλαδη οπου συνηθως δουλευει η ιεραρχια και υπαρχουν πολλα ατομα σε ενα τανκ,υπερισχυει ο δυνατοτερος,ο οποιος εχει και το πιο ζωντανο χρωμα,και ολοι οι υπολοιποιγια να μην δινουν στοχο,ειναι σχεδον αχρωμοι....
και σ'αυτην την περιπτωση και ασχετως φυλλου συμβαινει το ιδιο..!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια σε περίπτωση ζευγαρώματος θα δεινοπαθήσουν τα καημένα τα sterbai
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
με τον αρσενικο που θα παρω τι να κανω? να ειναι μεγαλυτερος απο την θυληκια? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon Goby,τι φυλο ειναι? | Θανάσης | Reefsafe | 2 | 19-06-06 12:32 |
Φυλο | anasios | Δίσκοι | 2 | 05-09-05 00:24 |
kribensis.....? | _jimmakos_ | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 09-11-04 12:07 |
Kribensis: αρρωστια(?) και φυλο | FfF | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 21-05-03 16:06 |