|
|
||||
|
||||
![]()
1) Χρειάζεται 40λτ για να μπορέσεις να του παρέχεις μια σωστή και απροβλημάτιστη ζωή και να το χαίρεσαι για πολλά χρόνια.
2) Αν δεν έχεις κάποιο φίλο με στρωμένο ενυδρείο να σου δώσει έτοιμο βιολογικό υλικό, γύρω στο μήνα, κάνοντας ΠΑΝΤΑ καθημερινές σχεδόν μετρήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω εναν γνωστό που στο μαγαζί του έχει καμια δεκαρία ενυδρεία γιατί πουλαέι ψάρια.Το βιολογικό υλικό πως να το πάρω απο αυτόν? βάζοντασ το φιλτρο του μέσα στο δικό μου ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά εγώ θα έκανα υπομονή να στρώσει το δικό μου ενυδρείο και δεν θα έπαιρνα στρωμένο υλικό απο μαγαζάτορα. Μόνο απο συνχομπίστα που έχει υγιές ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που κάθησα και σκέφτηκα έχω ένα μαθητή που ο πατέρας του έχει μεγάλο ενυδρείο και έχει μέσα πολλα γκάμπι. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν είναι υγιές. Πάντως ρε παιδιά με στεναχωρήσατε με αυτα που μου είπατε για το στρόσιμο. Μένω σε χωρίο έξω απο την θεσσαλονίκη και δεν ξέρω αν εδώ μπορώ να βρώ tests. τι τέστ χρειάζομαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε επιγοντως μια αγγελια στις ζητησεις και ζητα στρωμενο υλικο.Μεχρι να βρεις υλικο δωσε γρηηηηηηγορα τα τετρα γιατι θελουν καλης ποιοτητας νερο και ειναι αρκετα ευαισθητα.Εχεις στη διαθεση σου 54 λιτρα.Αξιοποιησε τα επαρκως.Δηλαδη,γνωμη μου μπορεις να ξηλωσεις το εσωτερικο φιλτρο και να βαλεις ενα εξωτερικο που χωραει καλα βιολογικα υλικα και κανει καλη δουλεια.Παρε μετρησεις.Μονο μη στρωνεις το ενυδρειο με ψαρια.Τα σκοτωνεις.Οσο ανθεκτικο και να ειναι το ψαρι ειναι μαρτυριο.Και κατ'εμε ισως και κατα πολλους μην ακους το πετ σοπ.Και γω αρχαριος ειμαι και με βοηθησε παρα πολυ στο στρωσιμο αυτα http://www.aquahobby.com/articles/e_silent_cycling.php Απλα τωρα θες πολυ διαβασμα.Καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ τα ψαράκια τα έχω μέσα κάτι ώρες ούτε μία μέρα. Να τα βγάλω δεν έχω πρόβλημα.Αλλά που να τα πάω να τα πετάξω?Δεν έχω την δυνατότητα να τα γυρίσω πίσω απο το μαγαζί που τα πήρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε αγγελια εδω στο φορουμ η κανε κανα κοννε σε κανα οποιοδηποτε να τα δωσεις για τροφη,τεστ,φυτα οτιδηποτε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 72 | 05-02-08 22:57 |
Νέο ενυδρείο; | memy | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 29-09-06 10:00 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |