|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι δοκίμασέ την και μην το βάλεις κάτω. Αν δεν πετύχει με το πρώτο.... να επιμείνεις!
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορούν απίστευτα βίντεο στο youtube με την δολοφονική MANTIS!!!!http://www.youtube.com/watch?v=pzrt6cJhrv4
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα ...
δηλαδή έχω την τέλεια μηχανή θανάτου μέσα στο ενυδρείο μου .. ![]() φανταστικά ... νιώθω ενθουσιασμένος .... ![]() να δω πως το ξεφορτωνόμαστε τώρα !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Don't panic....
![]() Για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να μεγαλώσει αρκετά.... Είπαμε ξεκινάς το σαφάρι και ο... δράστης πρέπει να συλληφθεί ζωντανός, ή τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσεις.... Από την άλλη τι λέω τώρα εγω.... αν τον βρεις και δεν μπορείς, βάρα στο δόξα πατρί..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια...Πολυ φοβαμαι πως εχω και εγω αυτο το τερατακι μεσα στο ενυδρειο...Ακουγα και εγω αυτο το τακ τακ τα βράδια πριν μερικες εβδομαδες και αναρωτιόμουν τι κανει ετσι.Τοτε το ενυδρειο ετρεχε μονο με ζωντανό βραχο και δυο κυκλοφοριτες διότι περιμενα τον υπόλοιπο εξοπλισμο.Απο την στιγμη που εβαλα το ζωντανο αραγωνιτη και σκιμερ σαν να μην το ακουω καθολου(Τακ τακ).Αλλα εχω να δω και καιρο κανα δυο μικρα καβουρακια και ενα μικρο αστερια που ειχαν ερθει μαζι με το βραχο μου στην αρχη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα.Κοιτα τα καβουρακια μπορει και να κρυβονται αλλα τον αστερια λογικα καπου θα επρεπε να τον δεις.Μονο βραδυ θα καταφερεις να δεις αν εχεις mantis στο ενυδρειο σου.
|
||||
|
||||
![]()
Η πρώτη προσπάθεια να πιάσω το τέρας απέβη άκαρπη …
Έφτιαξα την παγίδα αλλά φαίνεται ότι δεν συγκινήθηκε και πολύ … Έβαλα τριμμένα φυλαράκια μέσα … Και μπουκίτσες … Επίσης έβαλα και γαριδούλες (αποξηραμένες … από τροφή του γλυκού) αλλά πάλι τίποτα … Το έβγαλα το μπουκάλι για να μην ανεβάσω τίποτα αμμωνίες κτλ κτλ .. και αύριο το ξαναβάζω … Καμία ιδέα για τροφή – δόλωμα ?? ps. εχθές των άκουγα με το που έσβησαν τα φώτα να κάνει κτύπους ... αλλά ακόμα δεν κατάφερα να τον εντοπίσω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διώξιμο αέρα μέσα από το Eheim | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 07-05-07 00:03 |
Καί άλλο ενυδρείο? RIO 400 | Makis M | Malawi | 46 | 16-10-04 00:25 |
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος μέσα σε 5 μήνες.... | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-10-03 23:04 |