|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω και εγώ κάτι
αν αφαιρέσουμε εντελώς το καπάκι, με την ανατάραξη που κάνει η έξοδος του φίλτρου στην επιφάνεια δεν πετυχαίνουμε εξάτμιση? (και ψύξη?) |
|
||||
|
||||
![]()
Βοηαθει, αλλα δεν ειναι αρκετό..
|
|
|||
|
|||
![]()
Στο RIO180 πως εχεις εφαρμοσει ανεμιστηρακια?
Για
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
||||
|
||||
![]()
στα juwel ειναι αρκετα ευκολο..
παιρνεις μαζι σου το μπροστινο καπακι,πας σε ενα επιπλοποιο και κοβεις ακριβως στιος διαστασεις ενα αναλογο ξυλινο,το τρυπας με το ποτηρακι που ανοιγουν τρυπες πχ οι κουζιναδες,και στη συνεχεια το περνας με αδιαβροχο βερνικι θαλασσας...προσαρμοζεις τα ανεμιστηρακια(και αν δεν βρεις βιδουλες ανοξειδωτες περνας με οζα(μανον για εσας τους αποκατω.. ![]() βεβαια,ολα αυτα καλο θα ειναι να τα ελεγχει και καποιος κοντρολλερ θερμοκρασιας πχ ο ελιγουελ 915....που αν κανετε αναζητηση θα βρειτε πολλα για αυτον..... καλη συνεχεια.και καλες δροσιες....!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια συμβουλη και απο μενα αποφυγεται τα AKASA ανεμηστηρακια που πουλαει το multirama κανουν σα κομπρεσερ σε αντιθεση με τα REVOLTEC που εχουν πολλα μαγαζια στη στουρναρη τα οποια κανουν ενα ελαχιστο φσσσσσσσσσσ που μονο αμα εχει απολυτη ησυχια το ακους...
|
||||
|
||||
![]()
Μπα, μαλλον θα ετυχε..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σe ενυδρείο που δεν μπορούν να τοποθετηθούν τα κλασικά ανεμιστηράκια,
λόγω χώρου ή αισθητικής υπάρχουν και τα Blower fan. Τον συγκεκριμένο τύπο τον έχω τοποθετήσει ανοίγοντας μόνο μια τρύπα ,όσο για να περνάει εφαρμοστά το στόμιο του fan , στo καπάκι του ενυδρείου του careffour (φωτο) ,χωρις άλλου είδους στηριξη .Φυσάει προς τα έξω. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση του και τα επίπεδα θορύβου. |
|
||||
|
||||
![]()
Από την προσωπική μου εμπειρία που έχω 2 ανεμιστηράκια 9 εκατοστών και βλέποντας και το ανεμιστηράκι φίλου που είναι 8 εκατοστών, διαπιστώνω ότι ο συνολικός θόρυβος σε full ισχύ (με μετασχηματιστή ρύθμισης των Volt) από τα δύο δικά μου είναι μικρότερος σε σχέση με τον ένα που έχει ο φίλος μου.
Εννοείται ότι και η πτώση της θερμοκρασίας γίνεται πιο εύκολα και πιο άμεσα. Επομένως, ταπεινή μου γνώμη, προτιμήστε τα 9άρια ανεμιστηράκια έστω κι αν σημαίνει μεγαλύτερη τρύπα στο καπάκι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασια | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 23-04-07 22:47 |
Σε τι θερμοκρασια? | maikl | Χρυσόψαρα | 2 | 12-04-07 15:22 |
Νεος (προβλημα με θερμοκρασια) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-05-06 16:48 |
Αλλαγη νερου(θερμοκρασια) | panos73 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 03-05-06 12:51 |
co2 και θερμοκρασια | gaia | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 16-03-04 19:31 |