|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη,και θα προτιμουσα τα φυτα σου να ειναι μαζεμενα σε ματσακια (ειδικα τα ψηλα),και πισω ,ετσι ωστε και τον εξοπλισμο να κρυψεις..και να μην φαινονται εδω κι εκει σαν σκορπια διαδηλωση.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα σχολια και τις παρατηρησεις. Δεν μπορουσα να απαντησω πιο πριν λογω δουλειας. Την Hydrocotyle Leucocephala εχω σκοπο να την κανω κατι σαν χαμηλο θαμνο που ειχα δει και μου αρεσε. Οντως τα φυτα ειναι ψιλοδιασπαρτα, αλλα με κλαδεματα πιστευω θα ερθουν σε καποια ισοροπια.
|
|||
|
|||
![]() ![]() Καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
ωπα καλοοοο....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Παρουσιαση 100lit κοινωνικο.Νεα αρχη! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-05-06 13:28 |