|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
![]() ![]() Mikenuke δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά καλό για τον διαγωνισμό της AGA σε ευχαριστώ πάντως ![]() ![]() JohnT αν εννοείς το ροζ φυτό πίσω είναι Hygrophila polysperma “Rosanervig” τα άλλα μπροστά είναι x-man moss και riccia.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εννοείτε πως είναι .... ![]() απλά βγάλε λίγο καλύτερες φωτό ... και θα δείς ότι θα τα πας πολύ καλά !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τζιτζί το εργαλείο μπράβο στης μπισκοτο-οικογένεια !
Βάλε και φώτο όταν καθαρίσει το νεράκι, για να μας τρέξουν λίγο τα σάλια. |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω...!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χάχα θα δούμε μέχρι τότε
![]() …………. να μεγαλώσουν λίγο οι κοριμπόζες που τις έκοψα για να γίνουν ποιο φουντωτές να κρύψουν καλά το φίλτρο, ίσως να αλλάξω λίγο θέση στην δεξιά πέτρα……….ίσως αλλάξω και τις πέτρες γιατί δεν βγαίνουν καλά στις φωτογραφίες ……….. ![]() ![]() ![]() Γιατρέ δεν είμαι καλά τα χάπια μου……. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...πολύ-πολύ όμορφο...συγχαρητήρια!!!
ΥΓ: Πάντως οι Γιαπωνέζοι το παρακάνουν τόόόσο πολύ με την "κηπευτική", που το ενυδρείο χάνει την ομορφιά του... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μπράβο σου!
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ. Και πάλι συγχαρητήρια!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο για το ομορφο ενυδρειο......βαλε δισκους χεχεχε....
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο αργός μεν αλλά ..........................ουάου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισης και εγω αλλα το ειδα και επαθα πλακα. μπραβο και τα συνχαρητηρια μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο !!!!
Αν και καθυστερημενα........ |
|
||||
|
||||
![]()
Η glossostigma απλωθηκε ετσι με μονο 0,6 watt/liter ?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |
Photo από το 400αρι με τα διαμαντάκια μου... | TAN | Δίσκοι | 10 | 08-06-04 23:33 |