|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 ταμπλέτες κάθε 2 μέρες είναι πολύ λίγο...Τάιζε κάθε μέρα όσο και στο 120αρι σου...Σε λίγες μέρες πιστεύω θα είσαι οκ...Μόλις έχεις καλές μετρήσεις,μια αλλαγή νερού και έτοιμος...
Αφού όμως θα γίνει μετακόμιση γιατί δεν μεταφέρεις όλο το βιολογικό υλικό στη νέα δεξαμενή σου και μαζί και όλα τα ψάρια της;Θα είσαι εντάξη στο λεπτό...Μετά απλά ταίζεις λιγότερο κάποιες μέρες και είσαι οκ...
|
||||
|
||||
![]()
Λες δηλαδη να μεταφερω μια και καλη χαλικι και μετα τα ψαρια?Αν το κανω αυτο το χαλικι καλο δεν ειναι να το κανω μια σκουπα βυθου?
|
||||
|
||||
![]()
Undergravel filter έχεις;Αν όχι το χαλίκι δεν υπάρχει λόγος να το μεταφέρεις...Τα υλικά των φίλτρων πρέπει να μεταφέρεις για να βάλεις τα ψάρια κατευθείαν μέσα...
|
||||
|
||||
![]()
Στο 120αρι εχω ενα φιλτρο βυθου(το οποιο θα απεγκαταστησω).Το θεμα ειναι οτι το μακαρονι στο εξωτερικο το εβαλα το Σαββατο να στρωνει.Θα εχει αποικιστει?Και το DIY Co2 στο 400αρι μου βγαζει πανω απο 6φυσαλιδες το δευτερολεπτο.Ειναι πολυ?
|
||||
|
||||
![]()
Τότε ναι υπάρχει ένα πρόβλημα...Δεν μπορείς να μεταφέρεις το βιολογικό αφού είναι το χαλίκι και δεν έχεις φίλτρο βυθού στο άλλο...Θα είναι άχρηστο...Το εξωτερικό που αναφέρεσαι είναι στο 400αρι ή στο 120αρι;
|
||||
|
||||
![]()
καλα ποση μαγια εβαλες και βγαζει πανω απο 6 φυσαλιδες?ποση θερμοκρασια εχει ο χωρος που το χεις?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3/4 του γλυκου σε 4λιτρα με θερμοκρασια 29βαθμους
|
||||
|
||||
![]()
ποτε το φτιαξες το μειγμα?μεχρι που γεμισες το δοχειο?πως μετρησες οτι βγαζει τοσες φυσαλιδες?τις βγαζει συνεχομενα τοσες?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |
μπολιασμα απετυχε? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-01-07 20:19 |
Στρώσιμο καινούριου ενυδρείου με "μπολιασμα" απο ήδη στρωμένο | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-06 11:44 |