|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικοτερα, αγγιγμα ανεμωνης αλλα και γενικοτερα κοραλιων ΜΟΝΟ με γαντια. Και καθολου αγγιγμα ακομα καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά για αρχή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως θυμαμαι που οταν ημουν μικρη.. μου αρεσε να πιανω τις ανεμωνες.. γιατι κολλαγαν ελαφρια στα δαχτυλα.
![]() Ποτε δεν θυμαμαι να με ειχε πιασει φαγουρα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις ανοσια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως περίπου και στην περίπτωση της τσουκνίδας. Αγγίζοντας με τα ακροδάκτυλα δεν μας διαπερνά. Έτσι, καλό είναι να μην πειραματιζόμαστε με τέτοια ζωντανά στην παραλία και ειδικά εκτός Ελλάδας. ------------------------- Παράθεση:
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 25-05-07 στις 19:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καθε βδομαδα με τσιμπανε οι ανεμωνες στομα μαγουλα μετωπο (οτι μενει εξω απο στολη /μασκα)....εε το οχι μονο τσουζει αλλα φουσκωνει κοκκινιζει και κραταει καναδυο μερες .....προσοχη λοιπον.....
πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου..........συντομα περιμενω να ερθει η καινουργια υποβρυχια ψηφιακη που εχω παραγγειλει να συμμετεχω και εγω στις φωτο.......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να πω και εγώ ότι τις συγκεκριμένες ανεμώνες τις συνάντησα μονό σε τόπους που το νερό είναι σχετικά βρόμικο (έξω από ιχθυοτροφείο).Δεν ξέρω αν αυτό ισχύ η αν ήταν τυχαίο. Έχω δει φίλο μου που άγγιξε ανεμώνη κοκκίνισε το χέρι του μέχρι τον Αγκόνα και είχε τρομερή φαγούρα. Εμένα δεν με πειράζει να αγγίξω ανεμώνη. Τελικά είναι θέμα οργανισμού. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχισε η κάτω βόλτα?? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 22-04-07 10:16 |
¶μμος από παραλία | nickall13 | Malawi | 7 | 08-10-05 08:05 |
πάμε βόλτα??? | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 29-03-05 22:08 |