|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μερικα πυλινα τα εχω για ομορφια και σε μερικα εχω βαλει φυλοχωμα και φυτεψα καποια φυτα.μου ειπες για αμμο.για ποιο λογο??
|
|
||||
|
||||
![]()
για αισθητικους περισσοτερο λογους.....
επισης καλο θα ειναι τα φυτα να τα εχεις φυτεμενα μαζι σε συσταδες απο το να τα εχεις σκορπια απο δω και απο εκει..σιγουρα το σκουρο φοντο θα βοηθησει αρκετα αισθητικα μαζι με την αφαιρεση των πηλινων... ειναι ομορφο αλλα εχει λιγη δουλιτσα για να γινει πραγματικα πανεμορφο... καλη συνεχεια φιλε μου... |
|
||||
|
||||
![]()
απο την συγκηνηση φυσικα.σημερα το τελειωσα.οσο για μικροτερη φοτο...δεν ξερω πως να μικρινο μια.στις επιλογες της φοτογραφικης εχω βαλει τα χειροτερα m και μου εβγαλε αυτο το μεγεθος.τους δισκους τους ειχα σε ενα χειροποιητο και δεν μου αρεσε παρα πολυ οποτε πηγα και αγορασα αυτο το στολιδι.
------------------------- φοτογραφιες θα βαλω αυριο αλλες με βοηθεια ενος φιλουπερισοτερες πληροφοριες αυριο.και μια ερωτηση.οι αστακοι υπαρχει περιπτωσει να δημιουργισουν προβλημα στα φυτα????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 13-05-07 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αστακοι π[αντα να ειναι μονοι τους σε species tanks,και οχι μαζι με αλλα ψαρια,τα οποια θα καταληξουν αργα η γρηγορα σε γευματα..οποτε... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνε και μία βόλτα απο εδώ http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=89.
Θα σου χρειαστεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Που πηγε η φωτο οεο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν μπορώ να δω τη φωτό..?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το καινουργιο RIO 400 μου. | billy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 69 | 31-01-07 00:06 |
καινουργιο ενυδρειο | bogias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-11-06 17:55 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ | vagga | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 18-03-04 00:30 |