|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν μπει ο θερμαντήρας θα υπάρξει πρόβλημα?
(Τον controller τον πήρα χθές 49,50¤ για όσους ενδιαφέρονται για την τιμή..) |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω υπαρχει elliwell και ενος σημειου ετσι?δηλαδη να ρυθμιζει μονο τα ανεμηστηρακια και οχι το θερμαντηρα ο οποιος εχει δικο του θερμοστατη..
δηλαδη σκευτομουνα αν η θερμοκρασια ανεβει πανω απο 26 ανοιγουν τα ανεμηστηρακια τα οποια κλεινουν οταν παει 25,8 ας πουμε... αν εχω καταλαβει καλα τον θερμοστατη 2 σημειων τον προτιμαμαι γιατι χρησιμευει και το χειμωνα σε περιπτωση που κολησει ο θερμαντηρας ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
Σαφώς και ο elliwel που διαχειρίζεται και το θερμαντικό σώμα, πέρα από τα ανεμιστηράκια, αποτελεί μία δικλείδα ασφαλείας. Πέραν αυτού όμως είναι πολύ πιο εύκολο να ρυθμίσεις την επιθυμητή θερμοκρασία χωρίς να βουτάς χέρια μέσα στο νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωστα και μαλλον η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη αφου ουτος η αλλως τα 50€ για την δουλεια που κανει ειναι τρομερα καλη τιμη!απλα στατιστικα νομιζω οτι για να κολησει ενας αξιοπιστος θερμοστατης πχ jager πρεπει να σε πολυ καντεμης!
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπορεις να βαλεις μεταλλικο θερμαντηρα τιτανιου αντι για θερμοστατη.
Και οι μηχανικοι θερμοστατες με τον καιρο κολανε, ασε που η δυνατοτητα ρυθμισης δημιουργει θεματα υγρασιας εντος του γυαλινου σωληνα.... |
|
||||
|
||||
![]()
μεταλικο θερμαντηρα τιτανιου....υπαρχει για ενυδρειακη χρηση η ειναι πατεντα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που θα βρω Eliwell στην Θεσσαλονικη? | Nik25 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 05-06-08 12:36 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
Πρόβλημα βρεγμένος eliwell !!!! | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-02-07 20:03 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |
Ρυθμίσεις Eliwell IC915 | nekcharis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-08-06 13:15 |