|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχεχεχεχεχε...........................
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Carebean pirate;174091
Και κάτι λίγο άσχετο τώρα... λίγο πιο πέρα από το δωμάτιο μου, που είναι το ενυδρείο έχουμε πιάνο.. Θα υπάρχει πρόβλημα όποτε παίζει κάποιος...;;[/quote] Αστείοοο... Να γελάσω και εγώ χα χα
|
||||
|
||||
![]()
μα αφου συνεχιζεις να κανεις του κεφαλιου σου....τι να κανουμε βρε χριστοφορε....???το ριξαμε λιγο στο γελιο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανα δλδ..;; εφτιαξα τo aquascaping..το μόνο που μένει τώρα είνα η αγορά του εξωτερικου φίλτρου το οποιό θα είναι το sera fil 900 και το έχω παραγκειλει και θα το πάρω την πέμπτη που έρχεται και θα αγοράσω ακόμα 3 νέους δίσκους και θα πάρω πιθανον πισω τον άλλο γιατί είναι άγριος.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν..εχθές αγόρασα ακόμα λίγα φυτά, μονο που δεν ξέρω το όνομα τους..!
![]() θα σας δείξω δωτό σύντομα και νμζ πρέπει να βάλω και μερικές μετρήσεις..., έτσι..?? ![]() ![]() Την Παρασκευή νμζ θα αγοράσω ακόμα 2 δίσκους..Είδα κάτι όμορφους μπλέ σε κάποιο πετ σοπ και νμζ θα πάω να τους πάρω..!! Για την σκέψη μου, να κάνω λίγα λίτρα αλλαγή κάθε δευτέρα, πέμπτη και κυριακή, είναι σωστή ή όχι..?? Με τα σαλιγκάρια τι να κάνω..?? Σκέφτηκα να πάρω 2-3 κλοουν για να τα εξαφανίσουν... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άσε τους κλόουν στην άκρη! Βγάζε μηχανικά όσα βλέπεις και μπορείς στις περιοδικές συντηρήσεις που κάνεις στο ενυδρείο και αργότερα βλέπεις/ουμε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την σκέψη μου, να κάνω λίγα λίτρα αλλαγή κάθε δευτέρα, πέμπτη και κυριακή, είναι σωστή ή όχι..?? ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |