|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν λεω στη λιμνουλα που εχουν βαλει και τη βρωμοκαφετερια,λιγο παραδιπλα λεω σε ενα ρυακι.Ποσταρε καμια γωτο,μου χει λειψει το μερος.Και αν εχεις τιποτα και απο τη θερμη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια βρίσκονται μέσα από την πρωτομαγιά. Αν φάγανε γυρίνους δεν ξέρω. Δεν τους θέλω, δεν τους θέλω, δεν τους θέλω. Εγώ θα τους διώξω.
Τα παιδιά μου αλωνίζουν σ' ένα χώρο 7 στρεμμάτων και δεν παίζουν όλη μέρα με PC, εμείς οι πόντιοι τα πισία τα τρώμε ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ε όλο και κάτι θα έφαγαν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα ζωάκια τρυπώνουν παντού. δεν θέλω να περπατάω στο αμπέλι μου με φόβο μην πατήσω κάποιον φρίνο (μπλιαξ) και δεν θέλω να τρυπωσουν και στις αποθήκες μου. Για αυτό λοιπόν σήμερα τα
ΕΔΙΩΞΑ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑ ¶δειασα την λιμνούλα και ας πάνε όπου θέλουν ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν θέλω βατράχια γιατί τα κακά τους σκ......νουν πολύ το νερό, το βρωμίζουν. Είμαι αντιβατραχική τι να κάνω; ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | ¶λλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |