|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτητα ότι στις έξι λάμπες που υπάρχουν, αν αλλάξει η μία, δεν θα ειναι τόσο μεγάλη η διαφορά ώστε να με επιρρεάσει στην άλγη ή σε οτιδήποτε άλλο.
Παράθεση:
Ιδικά όταν μιλάω για ένυδρείο όχι "άνευ σημασίας", αλλά ...μεγάλης σημασίας ![]() ![]() Παράθεση:
Ακριβώς επειδή έχεις απόλυτο δίκιο για το πόσο έχω παιδευτεί, και αφού μου λέτε ότι είναι επίφοβο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνω. Προφανώς, απ'ότι φαίνεται και από τα λεγόμενά σας, ξεκίνησα με λάθος σκεπτικό ![]() ![]() Τουλάχιστο, μπήκε φρένο εγκαίρως !!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα ολα αυτα, αλλα...
Η λογικη με την οποια ξεκινησες ειναι σωστη. Δηλαδη μια λαμπα gro lux ευθυνεται λιγοτερο για τα προβληματα με την αλγη απο μια αλλη που ειναι daylight, freshwater κλπ. Και αυτο γιατι οι τελευταιες βγαζουν πρακτικα "πιο πολυ φως" απο τη grolux η οποιαδηποτε αλλη τετοιου ειδους λαμπα. Επομενως αν αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχεις προβλημα με αλγες και εχεις κανεις ολες τις απαραιτητες ενεργειες για να τις ξεφορτωθεις αλλα απετυχαν, το σκεπτικο σου ειναι σωστο. Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα...
|
||||
|
||||
![]()
Οπως έγραψε και ο Θάνος ο κίνδυνος για άλγες είναι μικρότερος αν αλλάξεις κάποια λευκή με gro lux ή κάτι αντίστοιχο. Αλωστε κάθε άλγη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετωπίζεται και αυτός δεν πρέπει να είναι παράγοντας που θα σε αποτρέπει απ το να κάνεις αλλαγές στο ενυδρείο ειδικά όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πάλι πράγματι δεν θα έχει το ζητούμενο αποτέλεσμα, το βλέπω από 'κει και πέρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρώμα μικρών guppy | John T | Ζωοτόκα | 4 | 23-06-06 23:48 |
Χρώμα σε guppies 2 εβδομάδων | genetix | Ζωοτόκα | 2 | 29-05-06 16:50 |
Χρώμα φυτών | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-05-06 11:06 |
Χρώμα των Δίσκων? | cutter | Δίσκοι | 11 | 16-02-06 00:10 |
Χρώμα μωρων guppies | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 6 | 17-11-05 14:50 |