|
|
||||
|
||||
![]()
λες να το κανω ετσι και να παρω ενα προφιλτρο η θα βουλωνει με τη μια το μαραφετι αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
Βαζεις τον δικο του υαλοβάμβακα Κωστα η αλλον;
|
|
||||
|
||||
![]()
την τελευταια φορα εβαλα αλλον αλλα ιδιο παχος και μεγεθος παιζει ρολο λες?
|
||||
|
||||
![]()
Παιζει η πυκνοτητα εχω το 2236 και τον πλενω και τον ξαναβαζω τον υαλοβαμβακασ τον αλλαζω καθε 6 μηνες
Της μανας του |
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να βάλεις υαλλοβάμβακα εκει στην εισοδο του φιλτρου ετσι ωστε να μην πηγενουν ολα στο φιλτρο και να σου ειναι ποιο ευκολο να το καθαρισεις μαλλον αυτο θα βοηθήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγαρι κατω κατω λειτουργει ως μηχανικο φιλτρο.
Το ψιλο ασπρο μετα το βιολογικο , προστατευει την αντλια κυριως. Του κατασκευαστη εχει συγκεκριμενο παχος. Σαν πολυ γρηγορα δεν τον ξεφορτωθηκες της μανας του? |
|
||||
|
||||
![]()
της μανας του βρωμισε γρηγορα τις πρωτες μερες απο υποστρωμα που ξεφυγε οποτε ενα καθαρισμα ακομα μαμισιο υαλοβαμβακα και για το μαραφετι στο λινκ δε μου κανεις...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2234 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-11-06 23:43 |
reactor που βουλώνει γρηγορα | johnny98130 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 08-10-04 09:45 |