|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Moderator note: Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα συγγνώμης, τουλάχιστον προς εμένα. Οι παρατηρήσεις έγιναν όσον αφορά τη σωστή λειτουργία του φόρουμ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 03-05-07 στις 21:11 |
|
|||
|
|||
![]()
Γιά τα πάντα υπάρχει η ΣΩΣΤΗ λύση και οι άλλες.
Πιστευω ότι όλοι πρέπει να γνωρίσουν όλες τις λύσεις και να διαλέγουν αυτή που νομίζουν ότι τους ταιριάζει. Δεν πρέπει να προβάλουμε μόνο τις φτηνιάρικες, με σκοπό να μην τρομάξουμε τον κόσμο γιά το κόστος. Τόλη η τεχνολογία προχωράει με τρελλούς ρυθμούς. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ξερω οτι προχωραει τρελλα η τεχνολογια (αναγκαστικα και λογω δουλειας), αλλά δεν μιλαμε για πολλα χρονια πριν, και απο οσο ξερω η αντιληψη αυτη ισχυει ακομα σε πολλους διεθνως και με αριστα αποτελεσματα. (Και στη δουλια μου καλυτερες ηχογραφησεις καναμε με τα παλια αναλογικα μαγνητοφωνα κι ας τρεχει η τεχνολογια οσο θελει). Ισως φευγω λιγο απο το θεμα, αλλα το ανεφερα επειδη βλεπω και σε αλλα ποστ να συμβουλευουν σε ενυδρεια μονο με ψαρια ή με λιγα ευκολα φυτα να αγορασουν εξειδικευμενες λαμπες (και R.O σε αρχαριους κ.λ.π κ.λ.π).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | Pritanis | Φωτισμός | 5 | 07-02-07 02:35 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-09-04 14:23 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | giannak | Φωτισμός | 3 | 28-07-04 15:14 |