|
|
||||
|
||||
![]()
Αν διαβάσεις το λινκ ποιο πάνω θα καταλάβεις τι συμβαίνει συνήθως χωρίς να είναι κανόνας!
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφερον αρθρο!Ας ελπισω οτι αφου εχω υπερβει το φραγμα των 3μηνων και αφου τους εχω καλες συνθηκες θα ζησουν παραπανω.Η γνωμη μου για το ψαρι παντως ειναι οτι ειναι σκληρο καρυδι.Πηδηξε απο το ενυδρειο(ξεχασα ανοιχτο το καπακι) εσκασε στο μαρμαρο το επιασα γρηγορα το εβαλα παλι μεσα και ευτυχως τιποτα.Ελπιζω ομως το αρθρο να ειναι εξαιρεση και οχι κανονας.Μαλιστα σε πετ σοπ εβλεπα ενα γκουραμι για 2 μηνες απουλητο μεχρι που το πηρα(και συνθηκες νερου.......35νιτρικα!Μετρησα το νερο της σακουλας!!!)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι φυσικά ο κανόνας! Και εγώ έχω dwarf gourami που ζει εδώ και ένα χρόνο και κάτι!
Στην σακούλα και με ψάρι μέσα δύσκολο να πάρεις σωστές μετρήσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι και να τα εκατοστησει!!!!Εγω παντως θα τους προσφερω τις καλυτερες δυνατες συνθηκες μολις φυτεψω το 400αρι,μηπως και μου χρονισουν και μενα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Eχω και γω ενα χρυσο γκουραμι θυληκο απο περσυ τον Απριλιο,εχει περασει πολλες μεταφορες και ταλαιπωριες και δεν αρρωστησε ποτε δοξα το θεο.Τωρα εχει γινει και ψιλοτερατακι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα χρυσα και αλλα μεγαλα γκουραμια δεν εχουν αυτο το προβλημα - το προβλημα εστιαζεται στο Colisa lalia.
Και οχι, δεν ειναι το μονο site που το αναφερει, στην Αγγλια γινεται χαμος με αυτη την υποθεση και Practical Fishkeeping εχει αναφερθει στο θεμα πολλες φορες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |
συνήπαρξει καρχαρία με γκουράμι | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-05-04 01:18 |