|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σαν συμπολιτης πρεπει να πω φοβερο
![]() το ενυδρειο σου.......... οχι ενταξει ομορφο ειναι αλλα και λιγο κοκκινο θα εδειχνε πολυ. ωραιος |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Maik, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου !
|
|||
|
|||
![]()
[quote=alan boy;171761]εγω σαν συμπολιτης πρεπει να πω φοβερο
![]() To καλο που σου θελω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το κιουπι το κιουπι βγαλε....
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ...(τώρα που έφυγε το κιούπι)...
![]() Δες μήπως στην θέση του μπεί κάποιο ξύλο λίγο πιό όρθιο... Ελπίζω το χαλικάκι να μην έχει κοφτερές γωνίες για να μην έχουν πρόβλημα τα γατοψαράκια σου.... Και μην ξεχάσεις τις μετρήσεις... Καλή συνέχεια... Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
ΒΡΕ τι μανια ειναι αυτη να βγαζουμε τα κιουπια?
μεχρι και εγω εβγαλα το δικο μου.......... |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη μου αρέσε πολυ το ενυδρείο.
Θα έλεγα μόνο να προσέχεις την συμπεριφορά του CAE όσο μεγαλώνει (άλλες φορές συνυπάρχουν ομαλά σε κοινωνικό ενυδρείο, άλλες φορές αναπτύσσουν έναν "ιδιαίτερο" χαρακτήρα - λογικά θα το γνωρίζεις). Επίσης δεν κατάλαβα το : Παράθεση:
Τέλος πάντων, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πέρα από την πλάκα,είναι όντως πολύ ωραίο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Παρουσιαση 100lit κοινωνικο.Νεα αρχη! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-05-06 13:28 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
Βοηθεια για κοινωνικο ενυδρειο | gordons | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-09-03 22:38 |