|
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ειναι το sump;;;;;
Ακόμα μαθαίνω βλέπεις..... |
|
||||
|
||||
![]()
Δείχνει να είναι η καλύτερη λύση για ένα τόσο μεγάλο ενυδρείο, αλλά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια κατασκευή και ίσως να κάνω πατάτα.. με αποτέλεσμα να χαθούν περισσότερα χρήματα από όσα ίσως εξοικοομούσα στην περίπτωση αγοράς δύο εξωτερικών φίλτρων.
Έχω μπερδευτεί πολύ ρε παιδιά ... |
|
||||
|
||||
![]()
ο Σωτήρης το είπε αλλά σαν αρχάριος μπορεί να μην ξέρεις τι σημαίνει το brackish. Είναι λοιπόν το υφάλμυρο νερό που σημαίνει νερό μεταξύ αλμυρού και γλυκού. το λέω επειδή θέλεις να αποφύγεις την αλμύρα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο για αρχάριο. Όσο για τα φίλτρα επειδή το έψαξα για το δικό μου (840λίτρα) καλύτερα να πάρεις 2028 x 2 αν βιάζεσαι, αλλιώς με λίγη μελέτη θα δεις ότι το sump δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει χώρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως με πείσατε....
Sump λοιπόν. Χρόνος υπάρχει, θέληση για καλό αποτέλεσμα επίσης.. και γιατί όχι! Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα σε αυτό το pump Aqua Medic Ocean Runner 3500 και έτισ το μόνο που μένει είναι να πάρω τις διαστάσεις απο τη βάση για να παραγγείλω τα τζάμια και μετα τις κόλλες και τα υλικά του φίλτρου. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. Ευελπιστώ να γίνει τόσο καλό που να αξίζει να κάνω και κάποια παρουσίαση κάποια στιγμή στο μέλον |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις μπορείς να ποστάρεις! Γι'αυτό είναι το φόρουμ!!
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν το εχουν κολλησει ακομα το ενυδρειο σταματησε τους ωστε να ανοιξεις την σχετικη τρυπα για το sump....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία Για Καινούριο Ενυδρείο | soupia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-01-07 16:35 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |
Προτάσεις για καινούριο ενυδρείο | Dis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-01-04 23:48 |