|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(πειτε ναι!!!) Οταν μεγαλώσουν τα φυτά...σκέφτομαι να βάλω - 4-6 γατοψαράκια - 1 πλατύστομο (ή πως τον λένε) αυτά για τον κύκλο του βιότοπου... και ένα σμίνος με κάτι ωραίο και όχι ζωοτοκο... εδώ δεν ξέρω ακόμα... καλα είμαι???? Επίσης έχω την δυνατότητα να δίνω σε εναν φίλο τα ψάρια σε περίπτωση που μεγαλώσουν αρκετα.... Οποτε δεν με αγχώνει τι μέγεθος θα φτάσουν σε 1-2 χρόνια...γιατι αν κατάλαβα καλά όταν λέτε ότι ειναι λίγα τα λιτρα για κάποια ψάρια (όχι για όλα) εννοητε και σε βάθος χρόνου την εξέλιξη τους?? |
|
||||
|
||||
![]()
Προτασεις εκτος ζωωτοκων εγιναν παραπανω.
Για pleco, κατι μικρο, για τα λιτρα σου ακομα και ancistrus ειναι μεγαλο. Θα ελεγα 1 lda 25 αλλα μετα απο κανα τριμηνο, να εχει και τιποτε να φαει... Την δυνατοτητα να δινεις τα ψαρια οταν μεγαλωσουν μαλλον πρεπει να την ξεχασεις, γιαιτ πολυ απλα δεν παιζει. Εκτος αν τον φιλο σου τον λενε Νωε και εχει κιβωτο... Και οταν λεμε οτι μεγαλα ψαρια ΔΕΝ μπαινουν σε μικρα ενυδρεια, εννοουμε οτι δεν αναπτυσσονται σωστα, μαραζωνουν και ψοφανε, ασε που οπτικά δειχνουν μιζερα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελοσπαντων εχει πολλες πλευρες το ιδιο νομισμα συγνωμη αν βγηκα εκτος θεματος
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Το τονισα γιατι σκοπος μας ειναι να παρακινουμε τον αρχαριο να ενδιαφερθει και να δραστηριοποιηθει παραπανω κι οχι να τον αποτρεπουμε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο-φυτα-δισκοι... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-09-05 18:13 |
μικρο ενυδρειο 3 μονομαχους φαση Α | melitropos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 22-09-05 00:55 |
ΜΙΚΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tropheus | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 02-08-04 20:44 |
CO2 σε μικρο ενυδρειο | Dis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 22-04-04 01:29 |