|
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον φαρμακο εσυ πρεπει να παρεις.......(καμμια ασπιρινη,καλο θα κανει..χεχε..)
οχι φαρμακα με το παραμικρο,και χωρις να εχεις δει σοβαρα συμπτωματα... η καλυτερη θεραπεια ειναι η προληψη. καλο ειναι να εχεις παντα προχειρο αλατακι,και μια καραντινα(αχρηαστη να ειναι)..... τα φαρμακια αστα τελευταια....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Καραντίνα δεν μου επιτρέπουν για την ώρα τα οικονομικά μου να έχω!!! Αλάτι θα τουε ρίξω!!! Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα φίλε MiziGr.... Και εγώ έχω μείνει μόνο με τα μικρά.... Και ρίχνω αλάτι προληπτικά για τα μικρά σε συνδιασμό με μικρές και συχνές αλλαγές...
Να σε ρωτήσω κάτι.... Τι αλάτι χρησιμοποιείς....??? |
|
||||
|
||||
![]()
Χοντρό από super-market έβαλα. Και πριν αρχίσετε να φωνάζετε υπόσχομαι να πάω σε pet-shop να πάρω
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ κάτι ανάλογο.... Χοντρό αλάτι που χρησιμοποιείται για τυροκομική χρήση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά ξέρει κανένας να μας πεί ποιά είναι η ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο χοντρό αλάτι και σε αυτά που πουλάνε στα pet-shop;;;
|
||||
|
||||
![]()
Η τιμη..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος Pleco | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 12-03-07 11:15 |
Εξαφάνηση-Θάνατος | Θανάσης | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 5 | 11-02-07 23:58 |
Εντός Θέματος ? | halvas69 | Greek Aquarist's Boards | 5 | 29-05-06 13:35 |
Θάνατος GALAHER | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-12-05 14:04 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |