|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αρα σάν άσχετος κοιτούσα μόνο το πόσο μεγάλο ζοομ μπορούσα να πετύχω(100-200-300mm),τελικά πρέπει να προσέχουμε και το διάφραγμα που μπορεί να μας δώσει ο φάκος. Για παράδειγμα μου φόρεσε ένα φακό 50mm με διάφραφμα 1,4(νομίζω είναι αυτή http://www.katerelos.gr/product_info...roducts_id=312 ) έπαθα την πλάκα μου,μπορούσα να φωτογραφίσω χωρίς τρίποδα σε κλειστό χώρο με 100 iso. Μαγεία της ποιότητας. Και λέω τώρα σε εξωτερικό χώρο με μπόλικο φώς μπορούμε να προτιμήσουμε ένα μεγάλο ζόομ με μεγάλο διάφραγμα,αλλά για να έχουμε δυνατότητα να φωτογραφίσουμε τα ενυδρεία μας έχοντας παράλληλα και μεγάλη ποιότητα τότε αναγκαστηκά πρέπει να πάμε σε ένα ζοομ εώς 100 και διάφραγμα απο 3 και κάτω. |
|
||||
|
||||
![]()
# Exposure Time (1 / Shutter Speed) = 10/1250 second
# Lens F-Number/F-Stop = 28/10 = F2.80 # ISO Speed Ratings = 100 # Original Date/Time = 2007:04:29 10:52:37 # Max Aperture = F2.04 # Metering Mode = pattern / multi-segment (5) # Light Source / White Balance = unknown (0) # Focal Length = 238/10 mm = 23.80 mm |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααααααααααααααααααααααα....
ΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωωω ΗΗΗΗηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.. Τι λες τωρα..Καλα η δευτερη Χρηστο, ειναι απλα καταπληκτικη..
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες Γιώργο μόνον που ειναι πολύ.....βρεγμένες
![]() ![]() Ας βγάλουμε και καμιά τουλίπα τώρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ηθελα να βγάλω την σταγόνα αλλά ο φακός δέν φθάνει. Sonia το λουλούδι, σου είναι αφιερωμένο.(μήν το πείς στην γυναίκα μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστω για την αφιερωση... Ισως πρεπει να δοκιμασω και εχω λιγο το μακρο μου,να δω τι μπορω να καταφερω.. Εχω και μπολικες τριανταφυλλιες... θα τσακωσω το ψεκαστηρι και την φωτογραφικη, να δω τι θα βγει στο τελος. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες θήκες για τις φωτογραφικές σας μηχανές | stat | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 15-04-07 12:43 |
Λειτουργία λάμπας UV | silveraro | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-02-06 00:48 |
Το νανάκι μου μπήκε σε λειτουργία...!!!!! | Stavros | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 23-09-05 20:02 |