|
|
||||
|
||||
![]()
λέω να πάρω αυτά και για τώρα και για μελλοντική ( μακρια απο εμάς ) χρήση :Aquarium Pharmaceuticals(Μelafix) Pimafix (Aquarium Pharmecuticals)
άλλα μπορείτε βρε παιδια έστω στο περίπου καμιά τιμουλα γιατι ειναι λιγο δυσκολα αυτην την περιοδο να ξερω να υπολογιζω |
|
||||
|
||||
![]()
το μελαφιξ των 480 ml,να υπολογιζεις κανα 20ρικο......
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου (118ml) κοστίζουν:
Pimafix - 10.30 Melafix - 9.60 Ο καταστηματάρχης από πάνω μου πάντως για τα 480ml ξέρει καλύτερα..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδες.για melafix kai pimafix εχω διαβασει οτι τα αποτελεσματα ειναι καλυτερα αν αυτα τα δυο συνδιαστουν.λοιπον στα 16 λιτ an βάζω 2 ml περιπου melafix για να συνδιασω και το pimafix πρεπει να βαζω 1 ml απο το ενα και 1 απο το αλλο?
|
|
|||
|
|||
![]()
είδα τις φωτογραφίες του ψαριού σου στο άλλο ποστ, και σου απάντησα εκεί..
τώρα είδα και το θέμα που έχεις ανοίξει. Εμένα μου φαίνεται σαν tuberculosis άσχετα που δεν έχει πληγή στο σώμα του. Προτείνω θεραπεία με furan. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Aρρωστος Δίσκος | PascM | Δίσκοι | 7 | 25-03-06 10:37 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |