|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κλειστο 3 μερες τελειως ομως με καμμια κουβερτα...και θα εισαι οκ...
αν συνεχιζει και επιμενει,αφαιρεσε το φιλτρο και πατησε του ερυθρομυκηνη(ανθρωπινο φαρμακο,το αγοραζουμε απο φαρμακειο..).προσοχη ομως γιατι μας καταστρεφει τη βιολογια... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ κι εγώ με την συσκότιση στη περίπτωση του flipper που προς το παρόν δεν έχει έντονο πρόβλημα . |
|
||||
|
||||
![]()
οκ ρε παιδια ευχαρηστω θα το κλεισω για 3 μερες εντελως "μπορω να βαλω μαυρη σακουλα γυρο γυρο"??..αλλα με το ταισμα τι να κανω που πρεπει να ταιζω 2 με 3 φορες την μερα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά έχω κάνει τον τελευταίο 1,5 μήνα 2 φορές συσκότιση και δέν έχω λύσει το πρόβλημα,μένει λίγο και ξανάρχεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχουν παραγοντες που επαναφερουν το προβλημα,και δεν παρουμε δραστικα μετρα,απλα γινεται μπαλωμα ,και το προβλημα επανερχεται(αφου ουσιαστικα ακομη και με το σκοτεινιασμα δεν εφυγε ποτε..)
..και οσο αναφορα το ταισμα,δεν παθαινουν τιποτα αν μεινουν κανα 2-3 μερες νηστικα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα ειναι το προβλημα με τν κανιβαλισμο γι αυτο πρεπει να τα ταισω "μπορω κανονικα" οταν κανω συσκοτιση???..το εκλεισα με σακουλες γυρο γυρο κ αφησα το καπακι ετσι ωστε να ριχνω τροφη..ευχομαι τα ψαρακια να μν εχουν προβλημα μες στα σκοταδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.καντο
|
|
||||
|
||||
![]()
Thanx
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παντως στη θεραπεια με ερυθρομυκινη εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις καταστροφης της βιολογιας, και εδω (το εχω παθει κι εγω) και εξω απο δω.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω Τόλη , αλλά πιστεύω ότι η διατάραξη της βιολογίας σ' αυτές τις περιπτώσεις οφείλεται σε υπερβολική συγκέντρωση άλλων νεκρών βακτηριδίων (= αύξηση αμμωνίας + bacterial bloom) όχι όμως των nitrobacters ΄πάντως έτσι ή αλλιώς μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα γι' αυτό προσοχή , κανένα φάρμακο δεν είναι αθώο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |
αλγη! | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-03-06 11:23 |
αλγη | χοχλακας φωτης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 07-02-05 16:26 |
ΑΛΓΗ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-06-04 12:56 |