|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μήπως είναι κυανοβακτηρίδιο?
δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16166 |
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτό που παραθέτεις φαίνετε ελάχιστα οπότε είναι λίγο δύσκολο να σου πει κάποιος κάτι!
Για δώσε μας και τις υπόλοιπες πληροφορίες όπως λίτρα - φώτα - ώρες φωτοπεριόδου - λίπανση κλπ!
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα bga εχεις.. (κυανοβακτηριδιο).. Διαβασε το παραπανω thread...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι πρεπει να κανω για να φυγει?"συσκοτιση" λοιπον 385λιτρα καθαρα φωτισμος aqua-glo" 40watt κ flora-glo 40watt κ τα φυτα μ ειναι μονο βαλισνεριες..
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16521 ειναι ενα ποστ μ παλιο..κ καθε βδομαδα ριχνω κ 3 ml flourish potassium..το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες κ κατι |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πρόσφατα την καθάρισα με ερυθρομικίνη!!!! Σε τρεις μέρες δεν είχε μείνει ίχνος!!!
Και είχα πολύ περισσότερη σε σημείο που αν έβγαζα φωτό θα ήταν το αντίθετο από τις δικές σου! Σ'εσένα με το ζόρι την διακρίνεις σε εμένα με το ζόρι διέκρινες τα υπόλοιπα!!!
|
||||
|
||||
![]()
οριστε αλλη μια φοτο, ναι δν φαινεται παρα πολυ, τι ειναι ερυθρομικη? φαρμακο που το προμηθευομαι απο πετ σοπ?μηπως στην αρχη ηταν κ σε σενα λιγοτερο κ δν το ειχες προσεχει και τν ειδες μετα ή μια μερα που σηκωθηκες ειδες μια πρασιναδα στο ενυδρειο σ..
|
|
||||
|
||||
![]()
κλειστο 3 μερες τελειως ομως με καμμια κουβερτα...και θα εισαι οκ...
αν συνεχιζει και επιμενει,αφαιρεσε το φιλτρο και πατησε του ερυθρομυκηνη(ανθρωπινο φαρμακο,το αγοραζουμε απο φαρμακειο..).προσοχη ομως γιατι μας καταστρεφει τη βιολογια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |
αλγη! | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-03-06 11:23 |
αλγη | χοχλακας φωτης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 07-02-05 16:26 |
ΑΛΓΗ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 29-06-04 12:56 |