|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην περίπτωση του ick πάντως η καραντίνα δεν θα είναι λύση αφού πρέπει να γίνει θεραπεία σε όλο το ενυδρείο ... άρα συμφωνώ με τον κλαζ για το αλάτι ... και προσθέτω και το super ick cure στα απαραίτητα φάρμακα ... τώρα συμφωνείς ? ![]() ps. το άρθρο αυτό ήταν απο τα πρώτα που διάβασα όταν ήρθα στο forum. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() εχουνε απο πριν τοοοοοσο αγχος για τα μονακριβα τους δισκακια που εχουν ηδη στημενη την καραντινα με θερμοκρασιες φουλ,αλατακι,αεροπετρα,και τον αδιαθετο να σουλατσαρει με απορια....... ![]() ![]() ![]() καλο απογευμα φιλε....και θα σε χρειαστω και σενα σε λιγο για το μικρο μου αλμυρο.....ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ..????? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπορεί να σε χρειαστώ και εγώ όταν κάνω με δίσκους !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να φανταστεις μεχρι δισκοκοιλη εχω κανει προσφατα...το εχω μελετησει αρκετα σοβαρα το θεμα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω παντα ενυδρειακο αλατι, μελαφιξ και αεραντλια με αεροπετρα..... Ολα τα αλλα τα αγοραζω οταν τα χρειαστω για να μην χαλασουν και πεταω τα λεφτα μου αδικα.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι αληθεια οτι το μελαφιξ δεν εχει ημ.ληξεις? |
|
||||
|
||||
![]()
καμμια σχεση.
ειναι αλατι για γλυκο νερο ενυδρειου... βρισκεις σε μαρκες πχ της σερα,της αpi,κλπ...... ΥΓ.χρονια πολλα και ιδιαιτερα γιωρικα..!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπαρχει κυνδινος?? | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 10-04-07 09:39 |
Τι πληροφοριες υπαρχουν για τα πλατυ? | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 08-11-05 23:15 |
Εξοπλισμος-τεχνολογια-διατροφη-φαρμακα-προσθετα | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 23:05 |
sites με φοτο ενυδρειων υπαρχουν;;; | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-04 13:05 |