|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ κολλάει αυτό που λένε.... το μέγεθος μετράει... πας βόλτα στο δωμάτιο και τα ψάρια σε ακολουθούν....
|
|||
|
|||
![]()
-Εμενα παλι κατι δε μου κολλαει..
![]() -Τα πλακακια τι μεγεθος εχουν 1μ χ 1μ?(Γιατι μονο ετσι θα δικαιολογουσα τα 242 cm μηκος) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
66cm
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου !
Θα ήθελε πολύ κουράγιο για να το στήσεις και γερή μέση ! ![]() Για δύο μηνών χομπιστας (στρια) το αποτέλεσμα είναι απίθανο, μπράβο. Αν τα φυτά είναι πλαστικά θα σου πρότεινα με τον καιρό να τα αντικαταστήσεις με αληθινά. Αν δεν είναι πλαστικά....
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 23-04-07 στις 12:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
quote=Juan;169821]Ωραίο το ενυδρείο σου !
Θα ήθελε πολύ κουράγιο για να το στήσεις και γερή μέση ! ![]() Για δύο μηνών χομπιστας (στρια) το αποτέλεσμα είναι απίθανο, μπράβο. Αν τα φυτά είναι πλαστικά θα σου πρότεινα με τον καιρό να τα αντικαταστήσεις με αληθινά. Αν δεν είναι πλαστικά....[/quote] ![]() Τα φυτά μου είναι αληθινά. Το ενυδρείο θέλει πολλή δουλειά , δεν έχει καππάκι ακόμη ,γιάυτό φαίνονται οι λάμπες. Τώρα όσο για μένα τόριξα στην μελέτη... για να μάθω όσο πιο πολλά μπορώ μιας που κόλησα το μικρόβιο. Νάστε καλά όλοι σας Νόνη
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν συνηθήζουμε να βλέπουμε φυτεμένο ενυδρείο σε τόσο καλή κατάσταση, υπέθεσα ότι ήταν πλαστικά.
Τώρα τι να πω..... περιμένω ανυπόμονα την εξελιξή του. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ καλό!!! Απλά φρόντισε να βρείς και ψηλά φυτά (valisneria caboba κλπ) για να καλύψεις τον εξοπλισμό που φαίνεται από πισω!!! Αλήθεια πόσο σου έχει στοιχήσει μέχρι τώρα;;; Φαινεταί πως έχεις ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα , αλλά το τελικό αποτέλεσμα σε δικαιώνει!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξανα-ματα-Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Strahos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 09-11-06 11:44 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |