|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φιλε πραγματικά φανταστικές photo! ειδικά η πρώτη είναι όλα τα λεφτά ...welcome..
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
![]() Μερικές ακόμα. Τα golden trevallies που σας άρεσαν : ![]() Black Tip Shark : ![]() Χριστόψαρο : ![]() Lion Fish : ![]() Και μια λίγο πιο καλιτεχνική, ασπρόμαυρη με ψηλό κόντραστ: ![]() Παράθεση:
Το κόλπο είναι να αντέχει η κάμερα ψηλά ISO , φωτεινός φακός και ελαφριά υποέκθεση ώστε να έχουμε όσο μεγαλύτερο χρόνο. Μετά χρειάζεται ελαφριά επεξεργασία στο Photoshop να ξαναφέρουμε το φωτισμό στο σωστό και να αφαιρέσουμε τυχόν αντανακλάσεις ή λεκέδες απ΄οτα τζάμια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nightfall : 19-04-07 στις 10:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτες φωτογραφίες!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις ταλέντο!
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικές...
![]() Μπραβο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες Nightfall.
P.S Χαιρετίσματα απο τον Νίκο (Drf).... Ήταν εδώ πριν μια εβδομάδα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τότε που του κόψαν τα μσν στη δουλειά έχει καιρό να τα πούμε με το Νίκο. Τα χαιρετίσματά μου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες από τα διαμαντάκια μου... | thediscusman | Δίσκοι | 11 | 04-03-06 16:43 |
Φωτογραφίες από το reef μου | symbil | Reef | 6 | 19-12-05 14:52 |
Φωτογραφίες από το ...βιότοπό μου!!! | arisal | Malawi | 16 | 14-12-04 16:26 |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-10-04 12:13 |