|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται να φοβάσαι.... Εγώ άκου τι έκανα.... Αγόρασα κάποια μέτρα( για να έχω και για μετά) σωληνάκι που χρησιμοποιούνται για αεραντλίες..... Θα κοιτάξεις να είναι σχετικά σκληρό, όχι πολύ ευλίγιστο γιατί θα τσακίζει και δεν θα μπορεί να περνάει το co2.... Την τρύπα στο καπάκι τη έκανα με ένα τρυπανάκι αν πρόσεξες καλά στο άρθρο και εφάρμοσε τέλεια χωρίς να χρειαστεί να βάλω σιλικόνη.... Τώρα αν θες να βάλεις για "σιγουριά" κακό δεν κάνει.... Το τεφλόν το παίρνεις από μαγαζί με υδραυλικά είδη κ είναι σαν ταινία μονώσεως μόνο που είναι πιο λεπτή και το βάζεις για να έχεις πλήρη στεγανοποίηση στο πώμα του μπουκαλιού... Για "μπαμ" ![]() ![]() ![]() ![]() την συγκεκριμένη δοσολογία..... Μην είσαι χουβαρντάς....!!!! ![]() ![]() Εγώ από την 3 κιόλας μέρα είδα μεγάλη διαφορά στα φυτάκια μου.... Να ξέρεις ότι δεν θα δεις αμέσως φυσαλίδες..... Θέλει κάποιες ώρες..... Αυτά από μένα..... ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Co2 | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-11-05 13:44 |
Diy Co2? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-10-05 21:26 |
diy co2... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-09-05 23:11 |
DIY Co2 | Gorgi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 25-05-05 10:50 |
diy co2 | steady | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 29-04-05 07:37 |