|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω ιδιαίτερη ανάπτυξη άλγης.Φυσιολογικά θα έλεγα.
Λίγο στις πέτρες και στα φύλλα.Την άλγη που πιάνουν οι ανούμπιες την πιάνουν σε 1-1,5 μήνα άσε που οι tropheus μου την τρώνε όποτε κανένα πρόβλημα άλγης... Από τροφή δίνω της μόνο tropical φυλλαράκι με 36% spirulina και μπαλίτσες πράσινες πάλι της tropical και αυτές με προσθήκη spirulina.΄ Το po4 kai Fe είναι καλά 0,5 και 0,1 mg\lt ; Ξέχασα να γράψω ότι σίδηρο και κάλλιο βάζω της seachem (ο Θάνος μου τα έδωσε klaz όπως αυτός μου είπε και το πόσο να βάζω 0,5 σίδηρο και 2,5 κάλλιο την μέρα)
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |
anubias | aristsats | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 02-06-06 01:36 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |
Anubias και νέα φύλλα | fighterfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 03-01-03 15:49 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |