|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασπρα πραγματακια? Εγω βλεπω ενα κυκλοφορητη που ρουφαει νερο απο τη βαση και το ξαναγυρναει στο ενυδρειο ψηλα..
Το φιλτρο που ειναι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όπως ειπα το φίλτρο μου δεν είναι καλό και άρχισα ήδη να ψάχνω για άλλο εξωτερικό... Btw τα σαλιγκάρια έχουν γεννήσει και έχει γεμίσει όλο το ενυδρείο... ![]() ![]() Οι άλγες νμζ έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται..Απο την ημέρα που έκανα αλλαγή νερού δεν έχουν ξαναεμφανιστεί.... Θα κάνω ακόμα μία αλλαγή νερού και μετά ίσως να βάλω τους δίσκους... ![]() Θα σας πω μετρήσεις σύντομα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει αυτό το φίλτρο! μήπως μπορείς να ανεβάσεις φωτό? Εμένα πάντος η όλη κατασκευή για φίλτρο βυθού μου κάνει! Τώρα αν δουλεύει και πως δεν ξέρω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χριστόφορε το φίλτρο ειναι το fluval 404 πρέπει να είναι αυτό που εννοείς.... αυτό ειναι το ένα εκ των δύο φίλτρων που έχω εγώ. Είναι αρκετά καλό.
Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου πμ ίσως να μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι. Αν θέλεις έχω αρκετή java moss και μερικά άλλα φυτάκια στο ενυδρείο μου που έχω μονο για περίσσια φυτά, μπορώ να σου δώσω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειπαμε χριστοφορε fluval 404 πολυ καλο.
------------------------- Ειπαμε χριστοφορε fluval 404 πολυ καλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 23-04-07 στις 20:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορία ...πόνου !!! | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-12-06 00:06 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |