|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα και εγω αυτο που εχω διαβασει ειναι οτι δεν κανουν κανενα απολυτως κακο.Το μονο οτι ειναι δυσκολο να αντεξουν.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προφανός οι συνθύκες στο ενυδρείο μου είναι πολύ καινούργιες ... αφού το μετέφερα πριν 4 μέρες ...
![]() ελπίζω με την πάροδο του χρόνου να παραμείνουν έτσι και να μπορέσω να τα χαρώ ... γιατί πραγματικά παιδιά δίνουν άλλο χρώμα στο ενυδρείο ... τελικά την κόκκινη άλγη να πάω να την πάρω ... είναι καλή ? ![]() αξίζει η επένδηση ?? κρατάει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν θα την έπαιρνα...
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΙΜΟ, δεν βάζω ποτέ άλγες (όσο όμορφες και αν είναι) στο ενυδρείο. Βέβαια έχω reef. Σε άλλου είδους δεν ξέρω τι θα έκανα....
|
||||
|
||||
![]()
ΙΜΟ φιλε Λεωνιδα μην δωσεις 30 ευρω για αλγες ...
Δωσε λιγα παραπανω και παρε ενα ωραιο κοραλακι να το χαιρεσαι ![]() Off topic: Συντομα φωτο απο το πρωτο κοκκινο κοραλι που μπηκε στο reef μου...εχω παθει πλακα με την παρτη του ...ειναι και γιγας ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κόκκινη γραμμή σε φύλλο | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-03-07 11:58 |
Τι άλγη είναι ? | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 24-06-06 12:22 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |
Τριχοειδής άλγη | Gandalf72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 16-03-05 12:44 |
Βοήθεια..(άλγη) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-07-04 10:16 |