|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο,και να σου ζησει....
χρειαζεσαι ομως ενα φιλτρακι,και βαλε στην πλατη και μαυρο χαρτονακι...θα δειξει ομορφοτερο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με ενα φιλτρακι των 10 ¤ και ενα θερμαντικο σωμα, για σταθερη θερμοκρασια θα πας πολυ καλα....
Για την ωρα μιας και επιασαν οι ζεστες μπορεις να ξεκινησεις με το φιλτρακι μονο, και θερμαστρα το χειμωνα...ως τοτε, ελπιζουμε οτι θα εχεις εντονη την αναγκη να στησεις ενα μεγαλυτερο ενυδρειο, ειναι το κακο που προκαλει το συχνασμα σε αυτες τις σελιδες!!!! για καπακι ψαξε να βρεις καμια σκληρη σιτα πλαστιη για να παιρνει και αερα...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ' ευχαριστω για τις συμβουλες.. Παράθεση:
αυτο που αναφερεις klaz ειναι πολυ καλο..ομως υπαρχουν στην αγορα καπακια με τετοιες διαστασεις και μαλιστα και με φως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giannis-malawi : 11-04-07 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν ψαξεις ,ισως να βρεις ετοιμο του εμποριου..απο την αλλη μπορεις να φτιαξεις ενα μονος σου.δεν νομιζω οτι θα ειναι μεγαλος μπελας(αν πιανουν βεβαια τα χερια σου..)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ..ευχαριστω πολυ!!θα σας ενημερωνω στην πορεια.. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν αφησες το ριζωμα (το χοντρο κομματι των ριζων) εξω, ειναι οκ.
Προσωρινη λυση για καπακι, ειναι η πλαστικη διαφανης μεμβρανη που χρησιμοποιειται στην κουζινα, με μια μικρη οπη για να παιρνει αερα. Αν συνηθισεις να την βγαζεις-βαζεις, μπορει να γινει μονιμη λυση, με ενα φωτιστικο γραφειου απο πανω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() μπορείς να πας να σου κόψουν είτε γυαλί, είτε πλέξι γκλας στις διαστάσεις που θέλεις, θα σου βγει φτηνά. Ένα φωτιστικό γραφείου από πάνω θα είναι ότι πρέπει. Όμως το πλέξι γκλας μπορεί να λιώσει από την θερμότητα αν η λάμπα είναι κοντά. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να φτιάξω πατούρες για να τοποθετείτε εσωτερικά ένα κομμάτι γυαλιού αφήνοντας και κενό για τα καλώδια και σωληνάκια που θα περνάν στο μέλλον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|