|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά και χαρά. Χρόνια πολλά. Θέλω να κάνω μια ερώτηση: έχω πάρει την 5άκιλη μπουκάλα απο την Πρόνοια και έχω παραγγήλλει και το aquaristic για μανόμετρο, χρειάζεται κάτι άλλο για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το σύστημα αμέσως όταν έρθει και το μανόμετρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ετοιμάσει την μπουκάλα? - Βαλβίδες κλπ διαχυτήρα?
|
|||
|
|||
![]()
Γειά! Οχι δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Διαχυτήρα, ηλεκτρομαγνητική βάνα κ.λ.π δεν ξέρω καν τι ειναι. Όσο για την μέτρηση των φυσσαλίδων, δεν ισχύει η εξήσωση με τα PH & KH;
|
|
||||
|
||||
![]()
ισχύει αλλα θελει συχνεσ μετρήσεις αν δεν εχεις κοντρολερ μεχρι να βρεις την χρυσή τομη φυσαλιδες ανα λεπτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα οτι είναι λίγο ρίσκο αυτό με τις μετρήσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Αλλη επιλογη;; αμα δεν τα εχεις για κοντρολερ
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα! Γιατί είναι ρίσκο αυτό με τις μετρήσεις; Έχετε να προτείνετε κάτι πιο ασφαλές; Αν υπάρχει παραπάνω CO2 μέσα στο ενυδρείο ποιές είναι οι επιπτώσεις;
Παράθεση:
Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagasious : 12-04-07 στις 10:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι να αγοράσω ενα σύστημα Co2...βρήκα ένα έτοιμο στο aquaristic το οποίο βγαίνει στα 130 ευρο + μεταφορικά (κανα 20 αρι μου παν τα παιδια στο forum) = 150 euro με δικιλι + μανόμετρα+ηλεκτροβάνα+διαχυτήρα
Τώρα απο οτι διαβάζω η Πρόνοια συμφέρει....αλλα που βρίσκεται? Επίσης Μανόμετρα απο πού μπορώ να πάρω? μικρορυθμιστή, ηλεκτροβάνα? Επειδή μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση μπορείτε να μου στείλετε Pm με τα μαγαζια και ενδεικτικές τιμές (πάνω - κάτω). |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν εχεις κοντρολλερ ,τοτε ΔΕΝ θα χρειαστεις και ηλεκτρομαγνητικη βανα,θα ενωσεις το μανομετρο στη μπουκαλα,θα αγορασεις το ειδικο σωληνακι,και θα βρεις τροπο για να κανεις τη διαχυση στο ενυδρειο σου......
..και αν δεν εχεις οπως προειπαμε κοντρολλερ θα πρεπει να κανεις εμεπειρικα τις υπολοιπες μετρησεις σου η να σου πει καποιος εμπειρος, πχ το ποσες φυσσαλιδες το λεπτο θα παρεχεις co2...... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά skimmer [help] | Meliteas | Φίλτρανση | 5 | 02-05-06 17:00 |
Αγορά Ξύλου | nickall13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 02-03-05 01:17 |
Αγορά Ζωντανού Βράχου | Cristos | Θαλάσσια Βιολογία | 11 | 06-10-04 21:25 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |
Αγορά ή Κατασκευή; HELP | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 18-05-04 00:09 |