|
|
|||
|
|||
![]()
αν σε δαγκωσουν ειναι πολυ πικρα ....ασε που αν φυγουν μεσα στο σπιτι πρεπει να γινεισ κυνηγος για να τα πιασεις....αλλα και ζευγαρι να ειναι ,πολυ δυσκολο να γινει αναπαραγωγη...αυτο που ειναι πραγματικα υπεροχο με αυτα τα ζωακια ειναι το ποσο εξυπνα ειναι και αν τα εκπαιδευσεις θα σε τρελανουν!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με έχουν δαγκώσει και μένα, τα δόντια τους είναι σα ξυράφια, προσπαθούσαμε να ποιάσουμε ένα μέσα στο σπίτι και με το που κατάφερα να το ποιάσω(με γυμνά χέρια) μου έχωσε μια δαγκιά και μου άνοιξε το δάχτυλο, σταμάτησα το αίμα και μετά από λίγο η πληγή έκλεισε... Εννοείτε πως πρέπει να γίνεται πολύ καλή απολύμανση και επειδή η πρόληψη είναι και θεραπεία, αν χρειαστεί να ποιάσουμε κανένα πρέπει να το κάνουμε με κάποιο χοντρό γάντι ή με ένα πανί. Νομίζω ό,τι κανείς δε θέλει να νιώσει ένα τέτοιο δάγκωμα, πiστέψτε με...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν καποιος εχει στην κατοχη του σκιουρους η εχει γνωσεις ας τις παραθεσει σε ενα ποστ...
Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω βασικα χαρακτηριστικα οπως: διατροφη,ασθενειες,επαφη με τον ανθρωπο,εξημερωση,περιβαλλον διαβιωσης,ειδη(εχω δει μικρα και μεγαλα) απο καποιον που γνωριζει... Εχω στην κατοχη μου ενα αρκετα μεγαλο κλουβι(100x50x75)που θα μπορουσε να φιλοξενησει σκιουρακια.το εχω βαλει αγγελια στο aquazone αλλα αν κανει για το συγκεκριμενο ειδος(με την καταλληλη διαμορφωση) θα το κρατησω... |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=bandit4;165682]Αν καποιος εχει στην κατοχη του σκιουρους η εχει γνωσεις ας τις παραθεσει σε ενα ποστ...
Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω βασικα χαρακτηριστικα οπως: διατροφη,ασθενειες,επαφη με τον ανθρωπο,εξημερωση,περιβαλλον διαβιωσης,ειδη(εχω δει μικρα και μεγαλα) απο καποιον που γνωριζει... Εχω στην κατοχη μου ενα αρκετα μεγαλο κλουβι(100x50x75)που θα μπορουσε να φιλοξενησει σκιουρακια.το εχω βαλει αγγελια στο aquazone αλλα αν κανει για το συγκεκριμενο ειδος(με την καταλληλη διαμορφωση) θα το κρατησω...[/quote] Καταρχλην τα κάγκελα πώς είναι..κάθετα ή οριζόντια? Μια φωτό για να δούμε που εόιναι τοποθετημένες οι ταιστρες κτλ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα καγκελα ειναι οριζοντια...αλλα σκεψου...αφου εχω το κλουβι,δεν θα κολλησουμε στις ταιστρες...αγοραζω καινουριες αν χρειαστει!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία και τα κάγκελα είναι οριζόντια που θα μπορεί να σκαρφαλώνει πιο ευκολα.. Μια απορία..πόση απόσταση υπάρχει μεταξύ του ενος κάγκελου και του άλλου? Θα μπορόυσες να βάλεις μια γενική φωτό του ενυδρείου? ![]()
|
|