|
|
|||
|
|||
![]()
ηδη κάνω την αλλαγή
ακομα και εαν υπήρχε αμμωνία, δεν θα έπρεπε να υπάρχει NO2?τι μπορώ να κάνω για να διορθωθεί το φίλτρο?έχω ακομα nitrivec, να συμπληρώσω η δεν θα κερδίσω τίποτα? παιζει να ειχε προβλημα απο την αρχή, και απλα να εκδηλώθηκε τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αμα εχεις nitrivec βαλε για να ξοδευτει, αν και δεν νομιζω να δεις μετρησιμες διαφορες..
Η η μετρηση ειναι οτι ναναι, ειτε το πλυσιμο την εκανε τη ζημια |
|
|||
|
|||
![]()
και πόσο καιρό κάνει για να διορθωθεί αυτό?
παιζει να έχει "κάψει εγκέφαλο" το ψαράκι? τώρα το βλέπω και έφυγε απο τα φυτά, κινείται αραία και πού, αλλά κολυμπάει ίσια, και όχι με το πλάι, ενώ οταν κάθεται στο βυθο, φαινεται καλύτερα. τα βράγχια κινούνται ποιο ήρεμα σε σχέση με πρίν, λίγο ποιο έντονα απο το άλλο ramirezi (ενώ φαινόταν σαν να είναι λαχανιασμένο) |
|
||||
|
||||
![]()
To κουμπακι edit το εχεις υποψιν σου?
Σιγα μη του κανεις και reboot του ψαριου.. Αστο να ηρεμησει, και θα δειξει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απο την άλλη, αναρωτιέμαι γιατί η SERA βγάζει τέστ αφού όλα είναι για πέταμα .....
Ίσα Ίσα για να μπερδεύει τον κόσμο και να τσεπώνει χρήματα ..... anyway ...
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα
θέμα αμμωνίας δεν ηταν, αφού το τεστ της σέρα μου εμφανίζει ακόμα και σήμερα 0,5mg/lt, ενω το test της tetra μου εμφανίζει 0 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Νέο ramirezi fry και μετακόμηση... | oscar | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 29-10-04 10:38 |
Αυγα απο Ramirezi!!! Και τωρα τι? | x-nos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 48 | 19-10-04 04:06 |
ramirezi και φυτεμένο ενυδρείο | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-12-03 04:01 |
Περι Kribs-ζευγαρωμα και Ramirezi | Discos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 20-01-03 21:01 |