|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βοήθεια!! Κάτι έχουν πάθει τα φυτά μου και ανθίζουν συνέχεια!!!
Μετά την πρώτη ανούμπια που είχε ανθίσει, είναι έτοιμη και δεύτερη!!! Έχει ένα μπουμπούκι και όπου να 'ναι σκάει!!! Αλλά οι συμφορές μου ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμμ δεν είναι τίποτα ρίξε μία καλή ποσότητα βιτριόλι στο ενυδρείο και θα ηρεμήσουν.
Αν φοβάσαι να το κάνεις μην ανυσηχείς, θα έρθω εγώ να στο σενιάρω....μαζί με μερικών άλλων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙΟΥΥΥΠΙΙΙΙ...............
ΑΝΘΙΣΑΝ ΟΙ..... ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΕΣ...ΠΩΠΩΠΩ... ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φωτος,μολις γεννησουν τα σαε....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παρακάτω δίνω τα στοιχεία του ενυδρείου: PH=7 GH=6 KH=4 NH4=0 NO2=0 NO3=5 Λίπανση καθημερινή με υγρό λίπασμα της Sera CO2 -> 1 ταμπλέτα κάθε 2 μέρες (προς το παρόν και εν αναμονή μόνιμης λύσης) Αεραντλία μόνο το βράδυ τροφή: Φυλλαράκια της τετρα Ψάρια: 3 σκαλάρια ενήλικα, 1 γκουράμι από αυτά που δε μεγαλώνουν, 4 ζέβρες, 3 ματωμένες καρδιές και 2 γλύφτες (κλασικούς). Φυτά: Ανθισμένες ανούμπιες, κερατόφυλλο, και ένα δυο άλλα που αγνοώ. Περιμένω λοιπόν την αναλογία...
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και γώ λουλουδάκια απο τον εχινόδορο μου μμμμ ίσως να μην είναι και σπουδαίο το πράγμα αλλά για μένα είναι κάτι πολύ ωραίο και κράτησε αρκετές μέρες του έχω φωτο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ προς το παρόν να τις βάλω, ο υπολογιστής μου χάλια ειναι.... γράφω απο τη δουλειά μου.... διευκρίνηση.... εχω και λουλουδάκια απο τις ανουμπιες μου...... μαρεσειιιιιιιιιιι που ο υδρόβιος κήπος μου ανθισε ...... τον λατρεύω όπως λατρεύω και τα ψαράκια μου......
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό πανίτσα να γίνει ο υπολογιστής σου να δούμε και καμία ανθισμένη......ανούμπια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε λίγο ούτε πολύ η τρίτη ανθισμένη ανούμπια σε διάστημα ενός μήνα είναι γεγονός!!! Και τολμώ να πω ότι είναι ωραιότερο λουλούδι από τα προηγούμενα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές φωτο απο μένα, δεν ειναι και σπουδαίες αλλά κάνουμε ότι μπορουμε .....
|
|