|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ τους μοδερατορες να αλλάξουν τον τίτλο στο θέμα σε «Σενάρια καταστροφής – Το τέλος του κόσμου ...».
![]() 9 μέρες θα φύγει ρε παιδία ο άνθρωπος … μην τον βάλουμε να γκρεμίσει και το σπίτι του πριν … ![]() Είμαστε όλοι τρόμολάγνοι … |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει τελικά στην ποιότητα του νερού η τροφή μακράς διαρκείας το μόνο που ξέρω έιναι πως σε μένα έχει δουλέψει δύο φορές και με το πάρα πάνω! Και εγώ τώρα που θα φύγω για Πάσχα το ίδιο θα ξανακάνω
|
||||
|
||||
![]()
επειδη βρισκομαι και εγω σε δυσκολη θεση και φευγω διακοπες για 16 ημερες....και ολες τις αλλες φορες παντα ειχα καποιον απο τους δικους μου για τα απαραιτητα....καταλαβα μεσα απο τις δικες σας προτασεις..οτι το προβλημα καπως λυνεται.....αρα μονοδρομος η ταιστρα και ο χρονοδιακοπτης......ολα αυτα λογικα θα τα βρω σε καποιο pet shop υποθετω (ειδικα τον χρονοδιακοπτη)....εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε ??
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χρονοδιακόπτη γιατί?
|
|
||||
|
||||
![]()
για το φως του ενυδρειου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γίνεται με τις αλλαγές νερού κατά τις καλοκαιρινές διακοπές? | endymion | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-06-10 15:09 |
Διακοπές και τάισμα μέρα παρά μέρα | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-07-09 22:03 |
Καλοκαιρινές διακοπές | υδροχόος | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 23-06-08 17:45 |
Καλοκαιρινές διακοπές, αλλά αλλαγές νερού? | Makis M | Malawi | 2 | 05-05-04 20:07 |