|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απάντήσεις σας.Έχω προσανατολιστεί για κάποια από τις canon s 80 ή s 70 ή panasonic DMC - fx07 και EOS 400 .
Πάντως γλύτωσα αρκετ'ο ψάξιμο και τρέξιμο και διάβασμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(και ξερεις εσυ πως ειμαστε εδω εμεις σαπαν.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιλογή θα έλεγα και εγώ η s80 (να φανταστείς η πρώτη μου ψηφιακή ήταν η s45 το Μάρτη του 2003). Είναι βέβαια λίγο ακριβή σε σχέση με κάποιες Panasonic FZ (η δεύτερη επιλογή).
Το καλύτερο που έχει η s80 πιστεύω είναι ο πιο ευρυγώνιος φακός (ξεκινάει από 28mm ![]() Τώρα αν πας σε DSLR, να έχεις υπόψη σου ότι μετά πρέπει να προμηθευτεις κάποιους φακούς που κοστίζουν σε σύνολο 2 φορές την αξία της μηχανής. ![]() ![]() Έτσι ξεκίνησα και εγώ και μέχρι τώρα έχω δώσει στα 4.000 Ευρώ, και υπάρχει και συνέχεια!! ![]() Μην κοιτάς τα Μpixels αλλά την ποιότητα της εικόνας που παράγει η μηχανή!! Αυτό θα κοιτάξεις από τα reviews. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stat : 28-03-07 στις 18:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα επιτρέψετε και τη δική μου γνώμη, μιας και αυτές πουλάω για να βγάλω το ψωμί μου...
![]() Κατά σειρά προτίμησης: Canon Olympus Nikon Δεν προτείνω σε ερασιτέχνη Canon γιατί έχουν ιδιαίτερη και για μένα την καλύτερη, μακράν, λήψη. Οπότε πάμε στο επόμενο Olympus.Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον συμφορουμίστα περί γυναικείων Canon μοντέλων. Οι ixus είναι κορυφή!! Καταλαβαίνω την προτίμηση των "πολλών" στη sony που είναι εμπορικές. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι όταν το 1985 η Canon παρουσίαζε στην Photokina το πρώτο μέσω ψηφιακής λήψης, η sony άλλαζε πάνες σε neon... Καλή εταιρία για TV και παιχνιδομηχανές-υπολογιστές. Οπότε κατ' εμε σημαδέψτε κάτι από τις σειρές FE και μ της Olympus ή απο τις σειρές S&L της Nikon. Ας σημειωθεί οτι οι Olympus έχουν 24 μήνες εγγύηση. Ελπίζω να βοήθησα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μιας και απο αυτές βγάζεις το ψωμί σου ...
πες μας μια τιμή για την Canon EOS 400 ή εδώ ή σε ΠΜ ![]() Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβάζω φωτογραφία που τράφηξα με την Panasonic DMC - fx07. Μου έκανε εντύπωση πόσο καθαρές βγαίνουν οι φωτογραφίες ακόμη και το βράδυ χωρίς φλας και τρίποδο.
Επίσης είναι τόσο μικρή όσο ένα κινητό. Την αγόρασα προχθές περίπου 220¤. Αν θέλεις λεπτομέρειες γι' αυτήν πες μου. Σχετικά με την ιστορία, νομίζω οτι η Panasonic είναι αυτή που ανακάλυψε τον φακό των 35mm που σήμερα χρησιμοποιούν όλες οι ψηφιακές μηχανές. Επίσης είναι η πρώτη που πλέον χρησιμοποιεί φακούς wide 28mm ώστε να χωράνε περισσότερα πρόσωπα σε κοντινές φωτογραφήσεις. Η cannon ακολουθεί σε αυτούς τους φακούς.
Accept no substitutes. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη liquid : 29-03-07 στις 07:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Ας δεν ήταν η Leica στη μέση δεν νομίζω οτι θα σου ξέφευγε κάτι τέτοιο...
![]() Η EOS400 παίζει στα 900, περίπου, σ'όλη την αγορά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα αποστολής φωτο | Στελιος | Greek Aquarist's Boards | 2 | 31-12-06 14:00 |
ΦΩΤΟ-Ορεξη | malawi | Malawi | 3 | 24-08-06 09:12 |