|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως λεω μηπως θα επρεπε να το βαλουμε στην κατηγορια φωτογραφιων(ε) ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια αποδειξη...οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο σε αυτη τη ζωη...
μπραβο ρε συ Νικο.. παντα τετοια..!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!!! Το τελικό αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα (όπως λέει και ο Παναγιώτης Τόκος)!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με τοσες γεννες...θα μπουν παντου!!!Μεχρι και στο σπιτι του Κουκου!!! (NOVA)
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγχαρητηρια!
|
|||
|
|||
![]()
Νικό το (μεγάλο) ενυδρείο φαίνεται απίθανο. Φαντάζομαι πόσο τρέξιμο θα ρίχνεις με όλα αυτά. Δουλειά έχεις;;;
![]() Βάλε χάντρες (πολλές)!!! ![]() Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το αστειο του πραγματος ειναι αυτο.....δουλευω απο το πρωι ως το βραδυ και ο χρονος μου ειναι ελαχιστος .... Αλλα οπως λεω συνεχεια το θεμα ειναι να οργανωσεις και να στησεις ενα ενυδρειο σωστα...... Τα φυτα που βλεπεις ειναι ολα ταχειας αναπτυξης χωρις απαιτησεις σε λιπασματα και φως...... Μονο κανενα κλαδεματακι καθε Σαββατο και αν..... Οσο για τις αλλαγες να ειναι καλα η υπερχειλιση του φτωχου και ολα γινονται αυτοματα και προπαντως στεγνα......... Στο σπιτι τωρα εχω 9 ενυδρεια που τρεχουν καο δεν τρω πανω απο 10 λεπτα την ημερα, και καμια ωρα τα ΣΚ......
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι έτσι τότε... σε προσκαλώ Αθήνα να μου στείσεις κανένα ενυδρείο. Τα ψάρια είναι πολύ ωραία. Μπράβο.
Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν σχολια. κυριες και κυριοι..!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|