|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Φιλικά... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι τελείως ροζ απλά έχει μια ροζ απόχρωση και διαβάσα ότι η συγκεκριμένη κάνει και για φωτοσύνθεση. Τελος πάντων εγώ τώρα σκέφτομαι να αφήσω πίσω την Tropic και μπροστά να βάλω μια Gro-lux. Τι λέτε;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ε, οχι και ολες... Αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο... Για αυτο και διαλεγουμε τις λαμπες συμφωνα με το par, που κατα καποιο τροπο μας δειχνει ποσο απο το φως που βγαζει μια λαμπα μπορει να αξιοποιηθει απο το φυτο φωτοσυνθετοντας....
|
||||
|
||||
![]()
Ας μη ξεφεύγουμε...
Παράθεση:
![]() Φιλικά, Δημήτρης ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα φυτα ειναι επιλεκτικα οσων αφορα το φασμα φωτος που θα χρησιμοποιησουν για τη φωτοσυνθεση (για αυτο το λογο υπαρχουν και τα γνωστα πλεον peaks στο κοκκινο και στο μπλε στις λαμπες gro). Oι λαμπες πυρακτωσεως, περα απο το γεγονος οτι εκπεμπουν θερμοτητα (αρα ειναι και σπαταλες), δε πληρουν το παραπανω κριτηριο.... Αυτα ειναι για τους δυο μας ![]() Τωρα, εφ' οσων συμφωνουμε οτι τα καλυτερα αποτελεσματα στην φωτοσυνθεση αρα και στην αναπτυξη του φυτου επιτυχανονται με μια τετοιου ειδους λαμπα, δε βλεπω το λογο να μην τις χρησιμοποιησει ο φιλος μας...
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κ εγω κατι για λαμπες...
εχω μια λαμπα που ειχε το ενυδρειο μεσα, κ ειναι ασπρη φθοριου. τα χροματα τον ψαριον οταν αναβει η λαμπα δν ασπριζουν. οταν κλεινει φαινοντε κανονικα. τι λαμπα λετε να παρω? κ απο που? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες Τ5 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-12-06 16:19 |
Λάμπες PL | mcostop | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 27-02-05 16:01 |
Λάμπες | RGPOL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-02-04 15:34 |