|
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν παναγια μου. Και που βρισκουν τοσα σαλιγκαρια ;
Θελω να πω μπορουμε να βαλουμε οτι ειδος κελυφος βρουμε ; Αν ειναι να βαλω τη γυναικα να μου μαγιρευει μπας και τα μαζεψουμε μετα απο 3-4 τηγανιες !!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα βάζουν οι ιθαγενείς για να κρύβονται τα ψάρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη με το παρακατω συστηματακι πρεπει να ειμαι οκ ετσι;
1 Ενυδριο (γυαλι) 100Χ35Χ35 1 eheim 2222 1 eheim 2211 1 jager αντισταση 1 jager θερμοστατη 1 arcadia controler 1 arcadia natural light πετρες στρογγυλες (οχι κοφτερες) λιγα φυτα .... και πολυ αγαπη ....
|
||||
|
||||
![]()
Ε George δεν αντεξες...!
Λοιπον μπορεις να βαλεις οτι κοχυλια θελεις, αλλα τα πιο καλα για μενα ειναι απο τα γνωστα σαλιγκαρια (χοχλιοι) που τρωμε, στη λαικη θα τα βρεις. Μετα απο αρκετο καιρο τα σαλιγκαρια χανουν το χρωματισμο και φαινονται λευκα, εξαλλου αν δεν εχεις καποιο αλγοφαγο οργανισμο, θα φαινονται πρασινα γεματα αλγες!!!natural look και μονο το 2211 ειναι αρκετο...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μιχαλη με μπριζωσες ασχημα με το ενυδριο σου οπως καταλαβες !!!
Αν πουμε οτι μαζευω οτι χρειαζεται (και ναι θα παρω 2 εξωτερικα και ας πληρωσω) που θα βρω τους νανους ; Εδω στο Ηρακλειο δεν εχω δει πουθενα (αν και δεν εχω παει τελευταια σε ενα απο τα μεγαλα καταστηματα). Αν δε βρω στη Κρητη αναλαμβανει κανενα καταστημα της Αθηνας να μου τα στειλει με το καραβι;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω για τα καταστηματα αλλα, απο μενα, αν θες θα πρεπει να παρεις χαρτακι και να περιμενεις στην ουρα!!!Δημιουργησαμε μεγαλη ζητηση...
γι αυτο οπως ειπα και σε αλλον που μυ ζητησε, προσεξε μην παθεις οτιεπαθε ο georgetax που υπολογιζε να του δωσω ψαρια, και τελικα οταν ηρθε η ωρα και ειχε πανετοιμο το ενυδρειο του εγω ανακαλυψα οτι ειχα μονο ενα αρσενικο και δεν ημουν ικανος να του δωσω ψαρια με εγγυημενο αρσενικο μεσα σε αυτα, επειδη ειχε παρει ο Ζ_Χ ψαρια πριν απο αυτον.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα φιλε Μιχαλη αλλα ετσι και αλλιως εισαι πολυ μακρια για να μου δωσεις ψαρια. Χθες το απογευμα βρηκα ακρη εδω σε ενα γνωστο μου ΠΕΤ. Το θεμα ειναι πως να χωρεσω και αλλο ενυδριο στο σπιτι ...
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παμε για ριζικες αλλαγες εδω. Μιχαλη ή και οποιος αλλος ξερει θελω να μου πειτε πια αλλα ειδη απο ταγκανικα μπορουν να συμβιωσουν με τα μουλτις. Με ενδιαφερει αμεσα για τα Τζουλιδοχρωμα μια και εχω 2 ενηλικα και 3 ανηλικα. Μιλαμε για το μεγαλο μου ενυδριο 1Χ45Χ45. Να το κανω μονο Ταγκανικα με λιγα φυτα απο τη πλευρα των μουλτις. Σκεφτομαι να το χωρισω στι μεση με τους βραχους και τα ξυλα δημιουργοντας 2 περιοχες. Τι λετε ρε παιδια δωστε λιγο φωωωωωωωωωως !!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ισχυει αυτο που λεει εδω ο μαγκας για τα τζουλιδοχρωμα και τα μουλτις ; http://www.thetropicaltank.co.uk/Fis...lamp-multi.htm
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη ευχαριστω για τα φυτα δε θυμομουν που το ειχα δει !!!
|
||||
|
||||
![]()
Στη διαθεση σου, οποτε χρειαζεται...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |