|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία προσπάθεια!!!! Το ram ε χαλάει λίγο αλλά δικαιολογείσαι!!!!! Καλή συνέχεια.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο.Μπράβο καλή συνέχεια.
|
||||
|
||||
![]()
Δημοσθένη μπράβο. Πολύ χαίρομαι που το πρώην ενυδρείο μου βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.
Περιμένουμε παρουσίαση κ από το 120άρι! Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Περίμενε λίγο να μεγαλώσουν και τα μικρα φυτά (cuba) που έχεις μπροστά και θα γίνει ακόμα πιο ωραίο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημοσθένη.
Μια παρατήρηση μονάχα για τα φυτά που έχεις μπροστά από το ξύλο. Το τέρμα αριστερά (Ludwigia ίσως) , δεν έχει σχεδόν κανένα φύλο, εκτός από τα νέα φύλα που πετάει τώρα. Εάν θες να το βοηθήσεις να αναπτυχθεί πιο γρήγορα, άσε το να επιπλέει ώστε να παίρνει περισσότερο CO2. Στην μέση του ενυδρείου έχεις μερικές κορυφές (Rotala rotundifolia και Hygrophila polysperma ίσως) τα οποία εκτός του ότι ψιλώνουν (άρα δεν είναι για μπροστά), θα δείξουν πιο ωραία εάν μόλις γίνουν κάμποσα τα κάνεις ΄ματσάκι΄ και τα βάλει μαζί. Keep Going. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Δημοσθενη.αυτο που ηθελα εγω να σου πω ειναι κατα τη γνωμη μου η limnophila να ειναι μαζι.οχι ενα κομματι δεξια και ενα αριστερα,φαινεται πιο ωραια σε συσταδα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | batza | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 22-03-07 21:43 |
Παρουσιαση 100lit κοινωνικο.Νεα αρχη! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-05-06 13:28 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |