|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να παρηγορήσω κάπως το halvas69 και όποιον άλλο αισθάνθηκε άσχημα, να σας πω ότι το λουλούδι μας τελείωσε. Έχει σχεδόν μαραζώσει πλέον. Μάλλον πρέπει να το κόψω (τι λέτε και εσείς; ) αφού τώρα μόνο όμορφο δεν είναι πια και επίσης μάλλον θα σαπίσει μέσα στο ενυδρείο.
Πάμε για τις υπόλοιπες ανούμπιες τώρα (ή μήπως και για την ίδια; ). PS. Sorry halvas69...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς απ'ότι κατάλαβες κι εσύ, δεν κρατάνε πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Yπάρχει και Θεός !!!
Εμ τι νομίζατε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε,ρε παιδακι μου.........να μη μεινουμε λιγο ησυχοι...πφφφφφφφφφ
ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....?????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα τι κακουλίξ που είσαι !!! Παπαπαπαααα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο οποίος φροντίζει να μην μένουν κάποιες ανούμπιες χωρίς άνθη για πολύ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακούς κακουλίξ?????? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα στείλω μία στο Μανώλη(PascM).
Αλλά μη το πείς ούτε στον ίδιο Το Θεό. Μπορεί να στην κρατήσει λίγο παραπάνω ανθισμένη. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κρατήσει άνθος περίπου ένα μήνα! Μετά την πούλησα φυσικά με το άνθος! Αρα ....δεν θέλει ούτε κόπο ούτε τρόπο! Αν θέλει η ανούμπια να ανθήσει θα ανθήσει!
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να κανεις για να το δεις πια αυτο το ανθακι? Ετσι απλα θεμα τυχης ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασα 6 ανουμπιες απο μαλαισια μαζι με κατι αλλα φυτα και η μια ειναι ετοιμη να ανθισει με δυο μπουμπουκια!Η αλλη μια βγαζει τωρα μισχο για ανθος!Ποσο καιρο θα κανει να σκασει το λουλουδι?
|
||||
|
||||
![]()
εμένα πάντος με έσκασε στο περίμενε πριν σκάσει
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα που πήγα να αλλάξω νερό, είδα οτι η ανούμπια μου άνθισε.
Ανθισε πάνω απο την επιφάνεια του νερού. Υπάρχει πιθανότητα αν βραχεί το άνθος ή ακόμα και αν μπεί μέσα στο νερό? Η σταθμη του νερού είχε πέσει λόγο εξάτμισης , και θα ήθελα να το γεμίσω κανονικά το ενυδρείο τώρα στην αλλαγή. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο άνθος!!!
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η δικιά μου είχε ανθίσει μέσα στο νερό, και ενώ το εσωτερικό στέλεχος χάλασε, το εξωτερικό λες κι έχει μουμιοποιήθει!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά και μπορείς να σκεπάσεις το άνθος με νερό.
![]() Πάντως πολύ θα ήθελα να είχα στα χέρια μου μερικούς σπόρους. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η ίδια ανούμπια, σε άλλο ενυδρείο (στο ενυδρείο του γραφείου μου) , άνθισε για ακόμα μία φορά, βγάζοντας αυτή την φορά, 2 λουλούδια !!! Τελικά ισχύει νομίζω η άποψη που είχα σχηματίσει. Οσο λιγότερο ασχολείσε με το ενυδρείο, τόσο καλύτερα πάει! Τα πολλά χέρια μέσα, μόνο κακό κάνουν. Στο συγκεκριμένο ενυδρείο, αλλάζω το μισό νερό, κάθε 20 μέρες περίπου, χωρίς να ασχολούμε ούτε 1 λεπτό στο ενδιάμεσο, με εξαίρεση τα μερικά δευτερόλεπτα για να ρίξω μερικά μπιλάκια τροφής στο ψάρι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Να μην ανοίγω νέο θέμα, ας δείξω εδώ το μικρό μικρούλι ανθάκι μου από το pistia stratiotes το μικρό.
Μοιάζει με μικρό χνουδωτό σκουφάκι στο κέντρο του φυτού, μόνο το προσωπάκι της κοκκινοσκουφίτσας λείπει από μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας το καλό αυτό το διαφορετικού χρώματος φυλλαράκι που έχει αρχίσει να βγάζει η ανουμπια μου ειναι η αρχή για ανθός ;
Βρε τι έπαθα και παραλίγο να αρχίσω να ρωτάω τι έπαθε η ανουμπια . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη δίνεις σημασία χαλβά... είναι κακοί άνθρωποι αυτοί ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ο κόσμος είναι μικρός... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|